Leonardo DiCaprio isi inchiriaza casa din Malibu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Visul multor femei de a locui in casa lui Leonardo DiCaprio poate de-acum deveni realitate. Actorul de la Hollywood a decis sa-si inchirieze casa din Malibu cu vederi superbe la Oceanul Pacific, relateaza online ziarul spaniol ABC, informeaza AGERPRES.

Pentru a ocupa aceasta proprietate situata in Carbon Beach, vedeta din Titanic cere o chirie de 50.000 de dolari pe luna. Daca se doreste inchirierea pe termen lung, aceasta cifra se reduce la jumatate, la 25.000 de dolari. Proprietatea lui Di Caprio are trei dormitoare si doua bai, pentru care a platit in 1998 in total 1,6 milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio nu numai ca este un mare actor, este totodata si un bun investitor imobiliar. Nu este prima data cand Di Caprio decide sa-si inchirieze apartamentul. De fapt in lumea filmului el este cunoscut pentru flerul sau imobiliar.

In urma cu cateva luni, Leo a reusit sa vanda o casa situata in Los Angeles, el fiind totodata si un expert in cladirile „eco-friendly”, concepute pentru a fi in armonie cu mediul inconjurator.

In ultimul timp, DiCaprio a devenit un punct de reper mondial in domeniul mediului, o tematica expusa in „Before the Flood”, cel de-al doilea documentar pe care l-a produs cu scopul constientizarii asupra schimbarilor climatice.

Printre numeroasele proprietati pe care le detine laureatul premiului Oscar pentru cel mai bun actor in filmul „The Revenant”, se afla un apartament situat in Battery Park City, din Manhattan; o insula privata in Belize si numeroase alte proprietati atat in Palm Beach cat si in Hamptons.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2