„Let`s Do It, Romania!” Judetul Maramures s-a clasat pe locul I la nivel national

home camp2
home camp2
home camp2

„Let`s Do It, Romania!” ziua de curatenie generala s-a desfasurat pe 15 septembrie. Maramuresul s-a clasat pe locul I la nivel national, zeci de mii de participanti!

Sambata, 15 septembrie, la invitatia adresata de Pop Silvia, presedinte Garzii Ecologice Baia Mare-coordonatorul evenimentului judetean, zeci de mii de maramureseni au raspuns prezent apelului de ecologizare lansat in cadrul actiunii nationale „Let`s Do It, Romania!”

Alaturi de reprezentantii autoritatilor judetene si locale, la actiune s-au inscris elevi si copii, insotiti de cadre didactice, parinti si bunici. (90% dintre voluntari au fost elevi si cadre didactice).

In Baia Mare startul actiunii s-a dat la ora 9,00 din zona Casei Tineretului, iar zonele ecologizate: Ferneziu – Lacul Bodi, Baraj Firiza- Pastravu-Valea Romana-Borcut-Coada Lacului, Valea Borcutului, Italsofa, Parcul Municipal Regina Maria si Valea Usturoiu.

In Baia Mare au fost prezenti la actiune peste 5000 de participanti, participand toate liceele, scolile din oras.

“Multumesc celor care au fost alaturi de noi intr-o zi cu o semnificatie aparte. Suntem de 8 ani alaturi de cel mai mare eveniment civic, Let`s Do It! Sambata, 15 septembrie, zeci de mii de maramureseni au raspuns prezent invitatiei pe care am lansat-o privind participarea la actiunea de ecologizare.

S-au implicat autoritati judetene, locale, ONG-uri, institutii, servicii, unitati scolare si voluntari. Suntem pe primul loc, vorbim de un numar impresionant de participanti. Felicit cadrele didactice care alaturi de elevii si copiii dumnealor  au continuat educatia ecologica in afara salilor de curs. S-au adunat mii de saci cu gunoaie, este o situatie care ar trebui sa atraga atentia asupra modului in care ne aratam dragostea fata de natura si pastrarea unui mediu curat”, a declarat organizatorul actiunii judetene, Pop Silvia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *