‘Let’s Do It, Romania!’: O noua zi de curatenie nationala – pe 21 septembrie in Maramures si alte 25 de judete

Asociatia “Let’s Do It, Romania!” a anuntat, miercuri, ca va organiza o noua zi de curatenie nationala pe 21 septembrie, in 26 de judete.

“Pe 21 septembrie sunt asteptati voluntari din Ilfov, Bihor, Botosani, Valcea, Mehedinti, Constanta, Timis, Satu Mare, Hunedoara, Ialomita, Tulcea, Mures, Prahova, Olt, Arges, Neamt, Dolj, Vrancea, Suceava, Brasov, Cluj, Giurgiu, Maramures, Harghita, Bacau, iar la Sibiu actiunea va avea loc pe 28 septembrie”, se precizeaza intr-un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Conform aceleiasi surse, voluntarii mobilizati pe 21 septembrie vor curata deseuri a caror cartare sau identificare se realizeaza cu aplicatia de mobil TrashOut. Aplicatia poate fi descarcata gratuit si cuprinde informatii despre loc, tipuri si originea deseurilor.

“Ne-am propus ca si anul acesta sa ne alaturam miscarii globale ‘Let’s Do It, World!’ si sa facem din nou curatenie in Romania alaturi de voluntarii nostri. Anul acesta, implinim 9 ani de la prima actiune si ne bucuram sa sarbatorim impreuna, pentru o Romanie mai curata”, a declarat presedintele Asociatiei “Let’s Do It, Romania!”, Stefan Buciuc.

“Let’s Do It, Romania!” se prezinta ca cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in Romania. Din 2010 si pana in prezent, proiectul a implicat peste 1.800.000 de voluntari in actiuni de curatenie nationala si peste 50.000 de elevi si parinti in proiecte de educatie ecologica.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1