Lewis Hamilton a câștigat al 7-lea titlu de campion mondial în Formula 1

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lewis Hamilton (Mercedes) a triumfat duminică la Marele Premiu al Turciei, câștigând al 7-lea titlu mondial în Formula 1.

Prin succesul reușit la Istanbul, Lewis Hamilton (Marea Britanie) a egalat recordul germanului Michael Schumacher, un pilot care a dominat F1 multă vreme la începutul anilor 2000.

A fost al 10-lea Grand Prix câștigat de Hamilton în 2020. Pe podiumul Marelui Premiu al Turciei au mai urcat Sergio Perez (Racing Point) – locul 2, și Sebastian Vettel (Ferrari) – poziția a treia.

Hamilton le-a mulțumit celor care l-au susținut și le-a dedicat victoria copiilor care visează să-i calce pe urme: „Cu greu îmi găsesc cuvintele după această victorie. Le mulțumesc colegilor mei din echipă pentru că mi-au oferit această șansă, sunt foarte mândru de ei. Eram conștient că azi nu pornim cu prima șansă și am făcut tot ce ne-a stat în putință. Am pierdut un campionat în 2007, acum mi-am învățat lecția. Trebuie să mulțumesc familiei mele, am visat asta de când eram mic și mă uitam la Grand Prix-uri, acesta e drumul din spatele visurilor noastre. Acest titlu e pentru copiii care visează să transforme imposibilul în ceva posibil.”

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2