LIBER LA CIRCULAȚIE – Centura Satu Mare va fi gata în acest an

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Orice maramureșean care a circulat cu mașina prin Satu Mare știe că sunt probleme destule din punctul de vedere al traficului de  acolo. Probleme care se vor rezolva odată cu darea în folosință în acest an a centurii orașului Satu Mare. Recent, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor,  Horațiu Cosma, a fost într-o vizită pe centura orașului Satu Mare, ca să vădă stadiul lucrărilor „la firul ierbii” și mobilizarea constructorului.
„După ce am parcurs șantierul pe toată lungimea lui, am constatat că lucrurile s-au îmbunătățit față de începutul anului, dar întotdeauna e loc de mai bine. Am promisiunea constructorului că va crește ritmul lucrărilor în următoarele săptămâni și că pe această variantă de ocolire vom putea circula chiar în acest an, așa cum am promis. După vizita de pe șantier, am mers la Prefectura Satu Mare, acolo unde, alături de toți cei implicați în proiect (de la autorități locale la subcontractori), am încercat să stabilim un calendar clar și să rezolvăm toate problemele care mai există pe traseu.
Am luat la rând fiecare stâlp de curent care trebuie relocat, fiecare suprafață de teren neexpropriată și fiecare tip de lucrare ce mai trebuie executată, am fixat responsabili, termene și un grafic accelerat pentru fiecare etapă de lucru. Vom monitoriza în continuare de la Minister și din teren bunul mers al șantierului și ne vom asigura că Antreprenorul își îndeplinește promisiunea de a deschide în trafic centura Satu Mare în 2021”, a spus Horațiu Cosma.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2