Liberalii din Baia Mare isi desemneaza candidatii pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlas 2Conform procedurilor interne de partid, lista candidatilor pentru Consiliul Local baimarean si Consiliul Judetean Maramures va fi supusa votului membrilor Organizatiei PNL Baia Mare .

Adunarea Generala a PNL Baia Mare a fost convocata pentru data de 8 aprilie ac, incepand cu ora 18.00, la eveniment urmand sa participe si liderii locali ai partidului. Presedintelui PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, va prezenta raportul privind activitatea organizatiei de la preluarea mandatului, dupa care se va trece la validarea propunerilor aflate pe listele de consilieri locali si judeteni din partea PNL Baia Mare.

“Sedinta de vineri reprezinta un demers de normalitate intr-un partid politic, votul organizatiei liberale din Baia Mare fiind o etapa premergatoare finalizarii listelor de candidati. Conform reglementarilor interne, decizia finala privind structura nominala a listelor si validarea viitoarelor candidaturi apartine organizatiei judetene PNL Maramures”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas presedintele PNL Baia Mare.

Intalnirea liberalilor baimareni va avea loc la Sala Polivalenta a Hotelului Mara din Baia Mare.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2