Liberalii maramureseni au onorat memoria lui Iuliu Maniu

O delegatie numeroasa de liberali maramureseni, in frunte cu presedintele organizatiei, Ionel Bogdan, a fost prezenta la inaugurarea Casei Memoriale Iuliu Maniu de la Badacin.

La acest eveniment special au fost prezenti liberali din toate organizatiile partidului din regiunea Nord Vest, dar si lideri la nivel national, presedintele Ludovic Orban, prim-vicepresedintele Rares Bogdan si secretarul general Robert Sighiartau.

Reabilitarea Casei Memoriale a lui Iuliu Maniu este rezultatul implicarii lui Cristian Borz -paroh al Parohiei Greco-Catolice ”IntampinareaDomnului” din Badacin, care a coordonatacestproiect de suflet al multor romani.

Inacestspatiu se vordesfasurainviitoractivitaticulturalesisociale, destinatein special tinerilor, asa cum si-a dorit Iuliu Maniu.

Manifestarile organizate la Badacin au inceput cu slujba de sfintire a Casei Memoriale „Iuliu Maniu”, care a fost urmata de depuneri de coroane la bustul lui Iuliu Maniu.

,,Trebuie sa avem grija de memoria celor au luptat pentru libertate si democratie, sa ii pretuim si sa transmitem mai departe valorile pentru care au luptat. Iuliu Maniu este un simbol al sacrificiului pentru idealurile in care a crezut si pentru care a luptat pana la capat, iar mostenirea sa spirituala trebuie dusa mai departe.”, a declarat Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, prezent la evenimentele de la Badacin.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1