Libia: Cinci morti, 25 de raniti in explozia unei rachete pe o plaja din Tripoli

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O racheta lansata de necunoscuti a cazut marti pe o plaja din Tripoli, omorand cinci persoane, printre care cel putin un copil, potrivit unui bilant al Ministerului libian al Sanatatii, citat de AFP si titrat de Agerpres.

Cel putin alte 25 de persoane au fost ranite in explozia care s-a produs pe plaja, in dreptul aeroportului Meitiga, in estul capitalei libiene, a adaugat ministerul intr-un comunicat.

Potrivit unei surse din Ministerul de Interne, intre serviciile de securitate si un grup de indivizi in afara legii au avut loc ciocniri violente, marti, in perimetrul aeroportului.

Aceasta sursa care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului a mentionat ca nu stie daca atacul asupra civililor a fost premeditat ori s-a produs din greseala.

Capitala Libiei se afla sub controlul a zeci de militii si este prada unei insecuritati cronice de la rasturnarea guvernului Muammar Gaddafi in 2011.

De la intrarea in functie in martie 2016, guvernul de uniune nationala, sprijinit de comunitatea internationala, a reusit sa castige influenta la Tripoli si in suburbiile capitalei cu ajutorul gruparilor armate care ii sunt fidele.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2