UPDATE: Liceele din Maramures cu promovabilitate 0 la Bacalaureat, inainte de contestatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Promovabilitatea a ramas neschimbata la cele patru licee si dupa afisarea contestatiilor. Niciun elev nu a depus contestatie.

Patru licee din judetul Maramures au avut promovabilitate 0 la examenul de Bacalaureat 2018, inainte de contestatii.

Este vorba despre Liceul Tehnologic Ruscova (15 elevi au dat examenul, printre acestia aflandu-se si din promotiile anterioare); Liceul Tehnologic Viseu de Sus (14 elevi, inclusiv din promotiile anterioare); Liceul Tehnologic Ocna Sugatag (10 elevi – unul dintre ei facand parte din promotiile anterioare); Liceul Tehnologic Poienile de Sub Munte (30 elevi, inclusiv din promotiile anterioare).

Ramane de vazut daca promovabilitatea va sari de 0 la liceele respective, dupa contestatii, asta in cazul in care exista elevi care au apelat la aceasta metoda.

Rezultatele dupa contestatii vor fi afisate in cursul zilei de astazi.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Hergeo

    Este normal ca aceste licee sa mai funcționeze? Este o mare pierdere pentru societate și pentru acești tineri. Suntem așa de bogați încât nu mai contează ce se risipeste în România? Nu are nimeni nimic de spus? Cum se simt profesorii văzând rezultatul muncii lor timp de patru ani, consideră că au meritat salariile luate? Dar angajații inspectoratulului școlar, ai ministerulului sau cei ce sau cocoțat la cârma acesei țări?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole