Liceul Teoretic „Németh László”, scrisoare deschisa: In atentia parintilor si elevilor din clasa pregatitoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In atentia parintilor si elevilor din clasa pregatitoare,

An scolar 2018-2019

La sfarsitul lunii februarie debuteaza perioada de inscriere a elevilor in clasa pregatitoare. Liceul Teoretic „Németh László”, ii asteapta cu drag pe toti parintii interesati. Invatatoarea de la clasa pregatitoare va fi Bálint Tünde, preocupata sa contribuie, cu vasta ei experienta profesionala si cu mult entuziasm,  la educarea si pregatirea scolara a celor mici, pe care asteapta sa ii intampine cu drag.

In cadrul Liceul Teoretic „Németh László”, programul scolar se desfasoara in prima parte a zilei, toti elevii invata numai pe dimineata; pentru doritori, exista posibilitatea desfasurarii programului afterschool, iar elevii pot servi masa la cantina din incinta scolii.

Orele de educatie fizica se deruleaza intr-o sala de sport bine dotata, toate disciplinele se predau in limba maghiara, de catre cadre didactice  calificate, iar alaturi de activitatea prestata de invatatoare, elevii beneficiaza de ore de limba engleza, religie si educatie fizica, predate de profesori cu experienta si calificati. Psihologul scolii comunica in permanenta cu elevii in limba lor materna, iar tinand cont de solicitarile parintilor, elevilor li se pune la dispozitie si sprijinul unui logoped maghiar, cu totii ajutandu-i pe copii sa se dezvolte armonios, din punct de vedere cognitiv, social si emotional.

Activitatea noastra se desfasoara intr-o cladire eleganta, recent renovata in spiritul bunului-gust clasic, oferind elevilor posibilitatea sa studieze in unica institutie de invatamant cu personalitate juridica din oras, cu predare in limba maghiara, si in egala masura sa se formeze intr-un mediu familiar si prietenos. Elevii nostri beneficiaza de gratuitate la toate activitatile extrascolare pe care le organizam  – teatru de papusi, cursuri de dans sau diverse programe de dezvoltare personala pentru copii. Scoala noastra ii sprijina financiar pe elevii care se deplaseaza  cu mijloace de transport in comun.

De asemenea, alocam multa atentie familiilor care se confrunta cu dificultati materiale, prin acordarea de burse sociale, rechizite scolare, masa gratuita, respectiv decontarea cheltuielilor de deplasare la scoala. Ne preocupa si situatia elevilor capabili de performanta pe care ii recompensam prin alocarea de burse si premii consistente, asigurand transportul prilejuit de participarea la concursurile nationale si internationale.

„Am ales cariera didactica din dragoste pentru aceasta profesie. Consider ca cel mai valoros principiu al profesiei mele este  de a putea asigura micilor scolari minute si ore pline de armonie si pace, in timp ce le asigur educatia si invatarea. In dezvoltarea profesionala nu conteaza doar performantele elevilor ci si sentimentul de multumire al celor din jur. Relatiile interumane, din sanul comunitatii, contribuie la formarea universului interior al copilului. Fiecare activitate scolara trebuie sa aiba ca scop dezvoltarea cognitiva, de aceea trebuie sa se asigure un cadru educativ favorabil creativitatii, care sa incurajeze dezvoltarea imaginatiei si exprimarea libera a sentimentelor si ideilor, deoarece aceste trasaturi  reflecta cu adevarat personalitatea copilului si propriile sale competente, deprinderi si abilitati”, a spus Bálint Tünde, invatatoare la clasa pregatitoare din viitorul an scolar.

Ii rugam pe parinti sa constientizeze si sa aprecieze avantajele invatamantului in limba materna si sa se adreseze cu incredere Liceului Teoretic „Németh László”, pentru a solicita lamuriri suplimentare, fie de la doamna invatatoare, Bálint Tünde, la nr. de telefon 0722612188, fie de la directorul scolii, Váradi  Izabella, la nr. de telefon: 0745227704. Va invitam sa ne urmariti si pe pagina de Facebook a scolii: www.facebook.com/N.L.E.L.N

VA ASTEPTAM CU DRAG!

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. george

    Faceti cumva sa ajunga mesajul si la Kelemen Hunor, care nu stie ca in Baia Mare nu exista discriminare pe criterii etnice. Asta s-a fixat doar in mintiuca lui si a celor care vor sa controleze bogatiile Ardealului.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole