Lider sindical, despre spatiile in care sunt cazati politistii detasati pe litoral: Sefutii nu si-ar lasa nici macar animalul de companie

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania, SNPR Decus, Bogdan Banica, atrage atentia ca are semnale ca politistii detasati pe litoral, in perioada estivala, sunt cazati in spatii in care „sefutii nu si-ar lasa nici macar animalul de companie pentru monta”, relateaza Mediafax.

Bogdan Bancila, vicepresedintele SNPR Decus, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca are semnale ca politistii detasati pe litoral stau in conditii foarte proaste.

„Ca in fiecare an in sezonul estival, in toate statiunile de pe litoralul romanesc sunt detasati/delegati in misiune politisti din toate judetele tarii pentru a asigura un climat de normalitate turistilor aflati in concediu. Si tot ca in fiecare an, am semnale ca acestia fac obiectul bataii de joc a comandantilor laureati, fiind cazati in spatii in care sefutii nu si-ar lasa nici macar animalul de companie pentru monta”, scrie Bogdan Banica.

Acesta le-a transmis colegilor sai politisti sa ii „orice aspect negativ in ceea ce priveste conditiile de cazare, masa sau nemultumirile legate de latura profesionala pe perioada misiunii, pentru a le putea verifica personal si pentru a intocmi un material ce va fi inaintat catre conducerea #IGPR si #MAI in vederea remedierii acestora”.

„Haideti sa punem cu totii umarul si sa incepem sa avem curajul sa ne impotrivim transformarii Politiei Romane intr-o societate de tip SRL patronata de cate un smecheras instelat. Si insetat”, a mai scris Banica

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1