Lideri PSD despre combinația cu Coaliția pentru Maramureș

home camp2
home camp2
home camp2

Trei lideri ai PSD au comentat afirmațiile dintr-un online băimărean, șterse ulterior, despre faptul că social-democrații nu vor avea consilieri în Consiliul Local Baia Mare, în contextul în care recent s-a lansat Coaliția pentru Maramureș.

Unul dintre ei, senatorul Liviu Marian Pop, a declarat că respectiva coaliție se construiește pe PSD.

”Nu vreau să comentez declarațiile domnului primar, nu are nicio legătură titlul de acolo cu viața internă a Partidului Social Democrat, iar Coaliția pentru Maramureș, dacă se va face ca o coaliție politică, va avea în componența ei Partidul Social Democrat. Mai mult, pot să spun că această Coaliție pentru Maramureș se construiește pe Partidul Social Democrat”, a spus Liviu Marian Pop.

Deputatul Gheorghe Șimon a afirmat că PSD este în această coaliție și că social-democrații vor avea consilieri, dar sub umbrela ei.

”Însuși PSD-ul este în Coaliția pentru Maramureș. Există o coaliție din mai multe partide, între care, unul dintre partide este și PSD, cum să nu aibă consilieri? Nu va fi consilierul PSD, va fi consilierul Coaliției, dar din partea PSD-ului, din partea PNȚCD-ului, din partea lui ALDE”, a precizat Gheorghe Șimon.

Un alt lider marcant al social-democraților din Baia Mare, fostul viceprimar Dumitru Matei, consideră că ar fi pentru prima dată în istorie când nu se candidează cu sigla partidului.

”Eu n-am fost la lansarea aia a Coaliției, eu n-am fost chemat niciodată la nicio discuție. PSD-ul, nu știu ce să zic, ar fi pentru prima dată în istoria partidului când nu se candidează cu sigla partidului. După ședința de mâine, o să vedem ce zic cei care sunt executivii acuma, la partid.

E un context politic complicat pentru PSD acuma, pe care PSD-ul și l-a făcut singur. Să ai tu 46%, să faci moțiune de cenzură să-ți dai Guvernul jos, nu e normal. După asta se trag toate ponoasele, dar din fericire pentru PSD, nici PNL-ul nu excelează. Senzația care se dă la nivel de țară, așa cum o văd eu, este că e un blat nedeclarat între PNL și PSD”, a menționat Dumitru Matei.

Mai jos, titlurile care anunțau destructurarea PSD în județ (repetăm, care au fost șterse ulterior).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. Guard Dogs

    Mda , dupa 3 decenii de povesti ,, ali baba si cei 40 de baroni locali fac coalitie ,, … Daca tot am ajuns la snoave, basme , cimilituri , macar s-a gasit lampa fermecata sau cine esde duhul ?! … sa fie dancila de la iumor ?! … P.S. apropo , atentie la concurentza , aurolaci , boschetari , coldusi , cauta lampa in cladiri dezafectate [ dupa fier vechi ]… singura scuza este ca beau si halesc dupa maidanezi … Retoric vorbind ,, Voi ,, ce scuze aveti ???!!! …

    Reply
  2. Gina Felea

    Nu vreti sa lucrati la mine la night club, faceti niste banuti daca este coalitie ! Sa stiti ca nu sunt o falsa %

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *