Liderii Aliantei USR PLUS, in Baia Mare: “Vrem sa mergem in Parlamentul European nu pentru a pleca din Romania, ci pentru a aduce Uniunea Europeana in Romania”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos, si Dan Barna, se afla marti, 16 aprilie, in Baia Mare. In cadrul unei conferinte de presa sustinuta in jurul amiezii, presedintele USR, Dan Barna, a precizat ca alianta propune oameni competenti si oameni cinstiti.

“E o mare bucurie pentru noi sa fim astazi in Baia Mare si in judetul Maramures, pentru ca Maramuresul este unul dintre judetele unde spiritul civic si principiile acestea ale democratiei, ale cinstei, ale competentei sunt la ele acasa. Si spun asta pentru ca, spre exemplu, in Campania Fara penali, judetul Maramures a fost printre cele 21 de judete unde, prin semnaturile cetatenilor, am reusit sa trecem de 20.000 de semnaturi.

Ceea ce propune Alianta USR Plus in acest ciclu electoral care incepe cu 26 mai este exact ceea ce vedem noi firesc: oameni competenti si oameni cinstiti, care sa ne reprezinte, nu ne mai putem permite ca tara sa trimitem in Parlametul Europan oameni care sa ne faca de ras, oameni care sa fie subiect de glume, poante sau anchete. Ceea ce avem pe lista sunt oameni cu studii reale, cu diplome reale si oameni cu o cariera consistenta in spate”, a spus Dan Barna.

De cealalta parte, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca alianta nu vrea sa mearga in Parlamentul European pentru a pleca din tara, ci pentru a aduce UE in Romania.

“In primul rand, noi vrem sa mergem in Parlamentul European nu pentru a pleca din Romania, ci pentru a aduce Uniunea Europeana in Romania, prin valorile sale.

Din pacate, inclusiv judetul Maramures exporta un lucru de care ar avea foarte mare nevoie aici, exporta forta de munca. Saptamana trecuta m-am intalnit in Spania cu mai multi maramureseni care lucrau in constructii, care lucrau in agricultura, care lucrau in transporturi, sunt oameni care intr-o prima faza au nevoie sa le fie protejate drepturile acolo, dar sa stiti ca aceeasi oameni sunt gata sa vina, chiar sa investeasca in Romania bruma de bani pe care au pus-o deoparte.

Si atunci, noi in Parlamentul European, vrem sa ne asiguram, in primul rand, ca romanii acestia pot sa stea cu fruntea sus si demni si sa-si puna in valoare competentele acolo”, a precizat Dacian Ciolos.

In cursul serii de marti, 16 aprilie, cei doi, impreuna cu candidatii aliantei la alegerile europarlamentare, urmeaza sa aiba o noua intalnire cu cei interesati.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *