Liderii PP-DD Maramures au trecut la UNPR

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

UNPR Maramures isi intareste tot mai puternic randurile. In cursul zilei de luni, 22 septembrie, liderii PP-DD Maramures au ales sa intre in partidul condus de Gabriel Oprea.

Alaturi de presedintele PP-DD Maramures, Pamfil Cristea, au mai facut pasul in UNPR si consilierii judeteni si municipali Marius Marginean, Dorel Muresan, Ioan Mandra, precum si viceprimarii din Cavnic si Baia Sprie, Vladimir Petrut, respectiv Ioan Marias.

Pe langa acestia, aproximativ 50 de alesi locali ai PP-DD isi vor face mutarea in UNPR, potrivit lui Pamfil Cristea.

“Vreau sa va spun ca nu am regrete fata de pasul pe care l-am facut. Am cantarit foarte bine ce pas vrem sa facem, am vazut ca de la nivel central nu avem aproape niciun fel de sustinere fata proiectele pe care alesii locali ai PP-DD voiau sa le initieze, promoveze.

Am vazut in unele judete organizatii intregi au trecut la un partid. Am decis impreuna cu colegii mei sa pasim alaturi in UNPR. Probabil nu ne vor urma toti colegii din judet, insa peste 50 de alesi locali ai PP-DD vor face acest pas”, a spus Pamfil Cristea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. maria,ioan,ana,gheorghe

  Apoi la cei doi asa zisi consilierii municipali care nu au avut si nu au coloana vertrebara dorel muresan si ioan mandrea ( intentionat am scris numele lor cu litere mici, oricum si asa este prea mult ) au trecut in tabara care este aidoma lor, dupa cum spune si zicala ” corb la corn nu-si scoate ochii “. Vor urma si alti consilieri locali ?

  Reply
 2. jack

  Securistul a decis. Decat cu unul fara dinti si care nu are nici o putere mai bine cu generalu Oprea care e infipt in felie. Vechile catane se aduna si mai pun de-un simpozion cu fasole si ciolan la ceaun.

  Reply
 3. ioan

  No0a mai cei doi conzilieri ca binie a-ti facut ,, ca amu o sa ascultati si mai binie de kake,, ala ce oa facut PRAF HANBALU” femenin cu mandraie lui nechita,, care l-oa lucart tare binie,, iaca banii nosti cei publici cum soa dus la dracu!!!!!!!!!! noa ghici cinie oa intra la apa??????????????????????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *