Liderul PNL, Crin Antonescu, in Baia Mare: „Suntem liberi, nu doar liberali” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Lansarea candidatilor PNL in campania alegerilor europarlamentare, a reunit joi, 24 aprilie, in Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, o multime de membri si simpatizanti. Invitat de onoare, presedintele PNL, Crin Antonescu.

Europarlamentarul in functie Norica Nicolai a fost vectorul principal in jocul politic pre-electoral, sustinerea acesteia fiind asigurata de toata suflarea colegilor liberali. Originara din Cluj, Norica Nicolai este sustinuta de toate formatiunile liberale din nord-vestul tarii, Maramuresul fiind una dintre zonele din care eurodeputatul spera sa obtina procentaje peste cele realizate la nivel national.

Pe de alta parte,  toate discursurile au dus catre indemnul alegerii candidatului liberal Crin Antonescu in functia de presedinte al Romaniei, alegeri ce urmeaza a fi sustinute in noiembrie, anul acesta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit despre dificultatea cu care se confrunta partidul in aceste momente, abia desprins dintr-o formatiune ce se afla la carma tarii.

„Istoria acestui partid este greu de dus, nu e nicio gluma, dar stiu cu siguranta ca noi avem aceste obligatii, avem acest program, avem aceasta stacheta pusa in fata noastra. Cand porti numele, istoria, traditia Partidului National Liberal, nu te poti plange.

Faptul ca suntem aici, faptul ca vorbim, chiar cu dezinvoltura senatorului Dobra, cu bucuria si apetitul lui Mircea Dolha, cu increderea presedintelui Nemes sau a doamnei Norica Nicolai, cu precizia lui Marian Petrache, se datoreaza faptului ca suntem liberi, nu doar liberali, ca am venit aici de buna voie, ca niciunul dintre noi nu a venit in acest partid ca sa nu i se dechida vreun dosar sau ca sa i se inchida un dosar, ca niciunul dintre noi nu a ramas aici doar pentru ca este atras de putere, de buget, de onoruri, pentru ca noi suntem singurul partid care a putut demonstra ca are si alte scopuri decat a ajunge si a ramane in orice conditii si oricat la putere si prin orice mijloace”, a sustinut presedintele PNL, Crin Antonescu.

Evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat in Parlamentul European a Noricai Nicolai a fost marcat de o serie de discursuri tinute de reprezentanti PNL din judet si nu numai, aceasta aratandu-se onorata sa reprezinte deopotriva Clujul, ca judet din care provine, dar si Maramuresul, de care s-a atasat foarte mult.

Norica Nicolai a vorbit despre o serie de obiective pe care si le propune spre realizare in viitorul mandat, printre care si incercarea de a readuce romanii plecati la munca in strainatate, in tara.

„Ovidiu Nemes spunea de Maramures ca e un loc in care se strang mai multe tari, dumneavoastra de fapt sunteti mica Europa, e o mare bucurie sa fiu aici si sa incerc sa va reprezint, asa cum sunteti, europeni inainte de a fi Romania tara membra a Uniunii Europene, pentru ca dumneavoastra din 1990 ati luat drumurile Europei, dar v-ati intors acasa.

Asta imi doresc pentru toti romanii care au fost nevoiti sa ia drumul Europei, sa vina intr-o zi acasa si sa fie ca dumneavoastra in Maramures”, a declarat Norica Nicolai, candidat la europarlamentare.

Evenimentul a fost incheiat de un spectacol oferit de cunoscutul artist Fuego.

Alina BOHĂȚEL

[youtube]http://youtu.be/KIk9zECN6eo[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole