Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea – tur de forta in Ulmeni alaturi de candidatul PSD, Cornelia Luca

Batalia electorala pentru Primaria Ulmeni este in plina desfasurare. Cu numai doi candidati inscrisi in cursa pentru sefia administratiei locale, Lucian Morar (PMP) si Cornelia Luca (PSD), locuitorii orasului Ulmeni, ai cartierul Tohat si cei din satele apartinatoare: Arduzel, Chelinta, Manau, Somes-Uileac, Ticau si Vicea au de facut o alegere.

Duminica, 11 iunie, ei trebuie sa decida intre un primar caruia i-au acordat increderea in mandatele anterioare, dar care a lasat comunitatea locala pentru o pozitie mai inalta in administratia judeteana, sau un om al locului, un profesionist in administratia locala care s-a implicat, peste ani, in rezolvarea diferitelor probleme ale comunitatii. Mai mult, podul peste Somes, care a fost realizat in proportie de peste 80%, a fost inceput si va fi continuat sub mandat PSD, Cornelia Luca reprezentand garantia ca acest edificiu va putea fi inaugurat, cu adevarat, in cel mai scurt timp.

Cu un mesaj de sustinere a ajuns in Ulmeni si in satele apartinatoare si presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care le-a vorbit localnicilor despre programul de guvernare al PSD, program aplicat punct cu punct, un program care poate sa prinda aripi si la Ulmeni cu un primar devotat ca si Cornelia Luca.

”Sunt alaturi de Cornelia Luca, candidatul PSD pentru Primaria Ulmeni, iar in intalnirile avute cu cetatenii am luat act, inca o data, de problemele cu care se confrunta populatia in raport cu administratia locala. Problema majora consta in administrarea deficitara a banului public, insa PSD are solutii si experienta necesara pentru a rezolva multe din greutatile actuale.

In acest mandat putem sa finalizam infrastructura edilitara de baza: apa, canalizare, scoli, gradinite si infrastructura din sanatate pentru a ne putea concentra, ulterior, pe refacerea infrastructurii rutiere. Avem resursele financiare puse la dispozitie prin programele guvernamentale de catre Ministerul Dezvolatarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si putem accesa si fonduri europene prin Programul Operational Regional.

Tot ce trebuie este implicare si seriozitate, devotament si profesionalism, caracteristici ale fiecarui primar PSD. Partidul Social Democrat Maramures are, prin Cornelia Luca, solutii pentru comunitatile din Ulmeni. Trebuie doar sa ii oferiti sansa de a demonstra si a arata ca doreste sa isi puna toate competentele in slujba locuitorilor, iar noi o asiguram de intregul nostru sprijin”, a declarat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. Cata

    Ce realizari aveti PSD ?????-Aeroportul Baia Mare minciuni,Podul Ulmeni Minciuni, Investiti ZERO, Legea salarizari Bataie de joc, mai putin existenta voastra in rest zero nu va mai laudati ca sunteti pe o turnanta alunecoasa …..

    Reply
  2. pop

    Radio Erevan: A construit psd foarte multe parcuri industriale.Desigur nu in acest judet.P.S.Mai nou o folosesc,pe modelul plm,pe Sorina Pintea pe post de iepure.Ar trebui sa o cloneze,pentru ambele localitati,asa ar avea sigur sanse sa castige.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1