LIGA 4 – Viitorul Ulmeni, numarul 1 in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu scorul general de 8-2, Viitorul Ulmeni a castigat finala in dubla mansa a Ligii 4 si devine campioana Maramuresului la finele sezonului 2018/2019.

Avantul Barsana a castigat seria Nord a Ligii a patra, terminand campionatul neinvinsa in 16 etape, avand in serie cele mai multe goluri date (75) si cele mai putine primite (19). In seria Sud, Viitorul Ulmeni a obtinut locul I dupa 17 victorii si o singura infrangere. Jucatorii din Ulmeni au dat cele mai multe goluri in Sud (102) si au primit 16. In consecinta, Avantul si Viitorul si-au disputat finala Ligii a patra, sezonul 2018/2019. In prima mansa, derulata saptamana trecuta in Sighetu Marmatiei, Viitorul Ulmeni s-a impus cu 3-1, pentru ca ieri, in mansa secunda, campioana Sudului sa bifeze victoria cu 5-1.

Cele doua finalist au fost rasplatite cu medalii, cupe si diplome. Totodata a fost acordat si premiul pentru golgheterul Ligii a patra, acesta fiind castigat de Alexandru Ignat de la Viitorul Ulmeni, care a inscris in turul si returul seriei Sud 35 de goluri.

Campioana Maramuresului se va confrunta cu cea a Salajului in barajul interjudetean pentru promovarea in Liga a treia. Jocurile se desfasoara in sistem eliminatoriu, tur-retur. Datele de disputare sunt 15 iunie, ora 18:00, respectiv 22 iunie, ora 17:30.

Informatii si foto: AJFMM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2