LIGA A III-A – Minaur aduce trei puncte iar Șomcuta pierde la scor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cele două echipe din Maramureș care sunt în Liga a III-a au început lupta pentru obținerea unui loc cat mai bun în clasament la finalul campionatului. Dacă Minaur a reușit să aducă trei puncte pe final de meci, Progresul Șomcuta Mare a pierdut meciul la scor.

CS Minaur a reușit să caștige meciul cu FC Someșul Dej din prima etapă a noii ediții de Liga a III-a. Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 14 Someșul Dej reușind deschiderea de scor prin Cristea. Însă bucuria dejenilor nu a durat foarte mult, căci Minaur a reușit egalarea relativ repede. Minaur își adjudecă victoria pe final de meci, Teut și Bura reușind două goluri care au adus trei puncte minauriștilor. În urmatoarea etapă CS Minaur va juca cu Luceafărul Oradea, meciul fiind programat pentru data de 4 septembrie.

În schimb, Progresul Șomcuta Mare a fost învinsă la scor de SCM Zalău, scor 8-1, debutul de campionat nefiind deloc bun pentru șomcuteni.

Îi dedicăm această victorie atacantului nostru, Sergiu Jurj care, în minutul 36, în urma unui contact cu un fundaș și portarul advers, a rămas inconștient pe gazon timp de câteva minute. În cele din urmă, jucătorul nostru și-a revenit, fiind transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul din Baia Mare”, a fost mesajul transmi de către Sport Club Municipal Zalău.

 

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole