Liga a III-a: Minerul joaca, astazi, pentru ultima data pe teren propriu, in acest sezon

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sezonul competitional al Ligii a III-a de fotbal se apropie de final, suporterii baimareni avand ocazia sa ii vada evoluand pe galben-albastri pentru ultima data pe teren propriu in acest sezon, vineri, 24 mai 2019, cand se vor confrunta cu AFC Odorheiu Secuiesc. Partida va avea loc pe Stadionul Viorel Mateianu cu incepere de la ora 16:00.

Dorin Toma, antrenor: “Prima si ultima impresie conteaza. Ne dorim ca ultima impresie sa fie una buna asa cum a fost aceasta echipa de la infiintare si pana acum. Obiectivul nostru a fost indeplinit de la inceput pana la sfarsit. Sunt mandru de acesti fotbalisti si de ceea ce au reusit sa faca, de presiunea care a fost pusa pe ei intentionat sau neintentionat de anumite persoane (unele in conflict de interese). Pe suporterii nostri ii asteptam maine la stadion pentru a le multumi ca au fost alaturi de noi.”

In confruntarea din tur, baimarenii au adus acasa cele 3 puncte dupa ce au invins adversarii cu 3-0. Inaintea partidei Minerul Baia Mare ocupa locul III in clasament cu 54 de puncte, in timp ce oaspetii ocupa locul X cu 38 de puncte.

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *