LIGA FLORILOR – CS Minaur pierde cu Rapid București

Într-un meci transmis în direct de Ziarmm.ro pe pagina sa de facebook, fetele de la CS Minaur nu au reușit să treacă de Rapid București, bucureștencele reușind să se impună cu scorul de 32-28. Chiar dacă a suferit această înfrangere, CS Minaur își păstrează intacte șansele la locurile de cupă europeană. Rapid rămane așadar liderul la zi al campionatului, avand cel puțin cinci puncte avans față de urmăritoare.

“Nu ne pică bine deloc această înfrângere, pentru că am întrerupt o perioadă bună și, din păcate, tot ce am făcut bine până acum s-a cam năruit cu înfrângerea asta. Vom termina această prima perioadă pe locul 8, dar suntem destul de bine plasați pentru a ne îndeplini obiectivul. Mi-ar fi plăcut să fim mult mai în față. Fetele au câteva zile de vacanță, apoi vor reveni și vom pregăti restul sezonului. |n ianuarie va începe și competiția europeană și va fi extraordinar de greu”, a spus la finalul partidei Raul Fotonea antrenor Minaur, potrivit csminaur.ro.

“Baia Mare a crescut de la începutul campionatului. Pentru noi, meciul de astăzi era foarte important. Nu neapărat pentru cele trei puncte, ci pentru că Liga Florilor se întrerupe și pentru că este o pauză lungă, e bine să termini cu o senzație favorabilă. Baia Mare este o mare echipă, un mare club, îl respect. A fost o partidă foarte dificilă. La începutul sezonului au fost multe lucruri în capul nostru, dar obiectivul nostru este să fim între primele cinci până la finalul campionatului. Evident, punctele care le-am câștigat ne ajută acum să rămânem sus. Nivelul Ligii Florilor este foarte bun și se poate întâmpla orice până la final.”, a declarat Carlos Viver antrenor Rapid.

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu