Liga Profesionistă de Fotbal: Rezultate negative la a doua testare de COVID-19 de la reluarea Ligii I

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial, că toate rezultatele jucătorilor, antrenorilor şi oficialilor din cadrul celor 14 cluburi au ieşit negative la a doua testare de COVID-19 de la reluarea Ligii I, informează AGERPRES.

“Liga Profesionistă de Fotbal ţine să mulţumească celor 14 cluburi membre pentru eforturile pe care le fac zilnic pentru continuarea cu bine a competiţiei Casa Liga I şi informează, de asemenea, că toate cluburile au efectuat şi cea de-a doua testare pentru COVID-19,de la reluarea competiţiei,  rezultatele fiind negative în absolut toate cazurile. Aşadar, campionatul naţional Liga I merge mai departe”, se arată în comunicatul citat.

La 11 iunie, la prima testare efectuată cu o zi înaintea reluării Ligii I, au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Începând cu data de 1 iunie, autorităţile au permis organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber (cu excepţia sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *