Liga Studentilor „Pintea Viteazul” are un nou birou de conducere

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Asociatia Liga Studentilor „Pintea Viteazul” – LSPV are noua echipa care va prelua, in urmatorii doi ani, fraiele reprezentarii studentesti din Baia Mare.

Joi, 7 februarie, membrii Adunarii Generala a Ligii Studentilor “Pintea Viteazul” si-au exprimat votul si au ales un nou Birou de Conducere pentru organizatie. Mandatul va dura doi ani, timp in care vor fi responsabili de activitatea organizatiei, care consta in principal in reprezentarea drepturilor si intereselor studentilor din Baia Mare la nivel local si national, dar si implementarea de proiecte care sa ofere tinerilor oportunitati de dezvoltare profesionala si personala, se arata intr-un comunicat de presa.

Cei 7 tineri studenti care au preluat conducerea sunt entuziasti si motivati sa asigure continuitate in munca depusa pana acum de catre organizatie.

Structura noului de Birou de Conducere este urmatoarea:

• Presedinte – Daiana Ioana Criste
• Secretar General – Andrei Buda
• Vicepresedinte Educational – AndreeaAlexandra Terhes
• Vicepresedinte HR – Antonia-Gabriela Nyisztor
• Vicepresedinte IT- Calin Terhes
• Vicepresedinte Proiecte – Dumitru Pop
• Vicepresedinte Fundraising – Paul Ciulean

„Rolul Ligii Studentilor „Pintea Viteazul” este unul foarte important pentru studentii din Baia Mare, organizatia reprezentand drepturile si interesele studentilor si militand pentru respectarea acestora, dar si pentru intreaga comunitate, deoarece desfasoara numeroase proiecte pentru studenti, dar si tineri care raspund nevoilor reale ale lor. Speram sa dovedim increderea pe care am primit-o astazi din partea Adunarii Generale si suntem motivati sa muncim si mai mult in cadrul organizatiei”, a declarat Daiana Ioana Criste – Presedintele Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul”.

„Ne-am asumat un rol important si suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem, dar suntem increzatori in competentele dezvoltate cu ocazia zecilor de proiecte la care am participat si in care ne-am implicat ca organizatori. In cei aproape 14 ani de la infiintare, Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” a militat pentru binele a zeci de mii de studenti, suntem onorati sa ducem traditia mai departe si vom continua sa reprezentam studentii si tinerii, si sa le oferim oportunitati de dezvoltare. Suntem entuziasmati si motivati pentru a duce mandatul la bun sfarsit si pentru a mentine organizatia pe acelasi trend ascendent”, a spus Andrei Buda, SecretarGeneral al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul”.

Vlad HERMAN

Reclame home 1
Data curenta: ’19/06/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *