Liga Studentilor ,,Pintea Viteazul’’ isi incepe perioada de recrutare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

studenti-absolvireIncepand cu data de 5 octombrie, Liga Studentilor incepe recrutarea de membri noi in randul studentilor din Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Timp de doua saptamani, tinerii care doresc sa se implice si in activitati de voluntariat, pe langa activitatea academica, sunt asteptati sa se alature organizatiei.

Campania de recrutare a Ligii Studentilor se desfasoara, ca in fiecare an, la inceputul noului an universitar si are ca scop aducerea de noi membri in cadrul asociatiei. Cei care aleg sa se inscrie in Liga vor avea oportunitatea de a se implica in activitati de reprezentare a studentilor si in organizarea de proiecte cu caracter educational, cultural sau de divertisment.

Pe langa acestea, membrii noi vor beneficia si de acces gratuit la training-uri de formare pe diferite teme. Totodata, acestia vor primi si certificate de voluntariat care vor atesta atat experienta cat si competetele acumulate de-a lungul activitatii lor de voluntariat.

Cei care doresc sa se inscrie in Liga Studentilor trebuie sa completeze formularul de inscriere pe care il gasesc la standurile Ligii Studentilor din fiecare facultate sau la sediul organizatiei. Formularul poate fi completat si online, accesand link-ul: www.lspv.ro/inscriere/.

“Liga Studentilor este un mediu unde studentii gasesc oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, tineri deschisi si experiente noi. Din experienta mea de pana acum, pot spune ca abilitatile si competentele pe care membrii unei organizatii studentesti le dobandesc in urma activitatii de voluntariat au venit in completarea a ceea ce le ofera mediul academic, iar asta ii ajuta chiar sa se angajeze mult mai usor.

La toate acestea se adauga si proiectele de divertisment care fac parte din viata fiecarui student. Ii asteptam cu nerabdare pe studentii Centrului Universitar Nord sa se alature echipei noastre”, a spus Vlad Caniuca, presedinte Liga Studentilor ,,Pintea Viteazul’’.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *