Liga Studentilor “Pintea Viteazul” recruteaza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand de luni, 8 octombrie, Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” – LSPV incepe campania de recrutare de membri noi in randul studentilor din Centrul Universitar Nord din Baia Mare, sub sloganul „Fii actor, nu spectator!”. Timp de doua saptamani, studentii care doresc sa se implice si in activitati de voluntariat, pe langa activitatea academica, sunt asteptati sa se alature organizatiei studentesti.

Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” te asteapta sa te inscrii in organizatie si sa te implici alaturi de eiin activitatile de reprezentare a studentilor din Centrul Universitar Nord din Baia Mare, dar si in organizarea de proiecte de tineret in diverse domenii.Pe langa acestea, membrii noi vor beneficia si de acces gratuit la training-uri de formare pe diferite teme. Totodata, acestia pot primi, la cerere, certificate de voluntariat care vor atesta atat experienta, cat si competentele acumulate de-a lungul activitatii lor de voluntariat.

Cei care doresc sa se inscrie in organizatia studenteasca trebuie sa completeze formularul de inscrierepe care il gasesc la standurile Ligii Studentilor din fiecare facultate sau la sediul organizatiei. Membrii organizatiei vor fi prezenti de luni pana vineri intre orele 10:00- 14:00, unde te astepta sa le ceri mai multe detalii despre activitatea lor si oportunitatile pe care ti le pot oferi si sa te informeze cu privire la drepturile si obligatiile tale, dar si sa afli care sunt beneficiile activitatii de voluntariat intr-o organizatie studenteasca.Cei doritori si nerabdatori se pot inscrie si online, completand acest formular: https://goo.gl/forms/1r5BqMxvc840Pppk2 .

,,Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” este mediul potrivit in care studentii beneficiaza deoportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Intr-un context European si national in care studentii au dificultati in a-si gasi un loc de munca, voluntariatul poate reprezenta un punct de plecare in realizarea unei experiente profesionale. Conform Legii Voluntariatului 78/2014, experienta de voluntariat poate fi considerata experienta profesionala daca activitatea este realizata in domeniul studiilor.

Astfel, prin voluntariat se pot dobandi abilitati si competente, se pot exersa si imbunatati comportamente si atitudini necesare pentru dezvoltarea tinerilor.Din experienta mea de pana acum, pot spune ca abilitatile si competentele pe care membrii unei organizatii studentesti le dobandesc in urma activitatii de voluntariat au venit in completarea a ceea ce le ofera mediul academic. Asadar,ii asteptam cu nerabdare pe studentii Centrului Universitar Nord sa se alature echipei noastre. ” a declarat Ioana Grad, secretar general al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul’’.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2