Liga Studentilor “Pintea Viteazul’’din Baia Mare are o noua conducere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Asociatia Liga Studentilor “Pintea Viteazul” a ales o noua echipa care va prelua pentru urmatorii doi ani, fraiele reprezentarii studentesti din Baia Mare. Noul Birou de Conducere este alcatuit din presedinte, secretar general si cinci vicepresedinti care vor fi responsabili fiecare de cate un domeniu de activitate al organizatiei.

 Marti, 7 februarie, membrii Ligii Studentilor “Pintea Viteazul” si-au exprimat votul si au ales un nou Birou de Conducere pentru organizatie. Mandatul va dura doi ani, timp in care tinerii vor fi responsabili de activitatea organizatiei, care consta in principal in reprezentarea drepturilor si intereselor studentilor din Baia Mare la nivel local si national, dar si implementarea de proiecte care sa ofere tinerilor oportunitati de dezvoltare profesionala si personala. Cei 7 tineri studenti care au preluat conducerea sunt entuziasti si motivati sa asigure continuitate in munca depusa pana acum de catre organizatie.

Structura noului de Birou de Conducere este urmatoarea:

Presedinte – Alin Lucacean

Secretar General – Ioana Grad

Vicepresedinte Educational – Cristina Cimpan

Vicepresedinte HR – Cezara Pernes

Vicepresedinte IT – Andrei Cicedea

Vicepresedinte Proiecte – Adelin Stoian

Vicepresedinte Fundraising – Alexandru Cerapon

,,Ne bucuram ca am primit votul de incredere al colegilor nostri si ne dorim sa continuam traditia si munca de calitate desfasurata de organizatie. Suntem constienti de responsabilitatea pe care o presupun functiile noastre, asadar ne vom pune cu totii competentele pe care le-am dezvoltat prin activitatile de pana acum in slujba dezvoltarii miscarii studentesti, dar si a crearii de noi oportunitati de dezvoltare pentru tineri.

In acelasi timp, credem ca ne vom desfasura activitatea cu placere, deoarece suntem entuziasmati si avem fiecare o motivatie puternica in spatele deciziei de a candida.” a declarat Alin Lucacean, presedintele Ligii Studentilor “Pintea Viteazul”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *