LIGA ZIMBRILOR – CS Minaur a anunțat transferul unui jucător de la CSM Vaslui

Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur se întărește. Azi, 2 martie, clubul băimărean a anunțat transferul jucătorului Gabriel Cumpănici, care vine de la CSM Vaslui și care va evolua următoarele trei sezoane la echipa masculină a CS Minaur.

„Gabriel Ștefan Cumpănici are 24 de ani (12 octombrie 1998), s-a născut la Vaslui și joacă handbal pe postul de centru sau de inter stânga. Este un jucător cu un gabarit impresionant (1.98 m înălțime și 102 kg). A debutat la CSM Vaslui în sezonul 2017-2018, iar de atunci, timp ce șase sezoane a evoluat doar pentru această echipă. Până la debutul în echipa de seniori a jucat pentru LPS Vaslui.

A debutat în echipa națională de seniori a României cu ocazia meciului amical pe care “tricolorii” l-au susținut cu Georgia, în care a reușit să înscrie două goluri. Partida (scor 37-25) a avut loc în luna noiembrie a anului 2021. Gabriel a adunat 6 meciuri pentru echipa națională și a marcat de 14 ori.

În acest sezon de Liga Zimbrilor, Cumpănici a marcat 67 de goluri pentru echipa din Vaslui, fiind al doilea marcator al echipei sale după Florin Acatrinei. El joacă pentru echipa moldoveană cu numărul 10”, anunță clubul din Baia Mare.

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole