Liliana Moga a fost aleasa presedintele Ligii Aleselor Locale PSD Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Vineri, 16 februarie 2018, cu incepere de la ora 14.00, sediul PSD Maramures a prins culoare si viata, prin multitudinea de flori si doamne prezente la prima sedinta a Ligii Aleselor Locale PSD Maramures. In cadrul acestei intruniri, consilierul judetean Liliana Moga a fost desemnata presedinte al Ligii, cu unanimitate de voturi.

La sedinta de constituire a fost prezent presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care a si avut un cuvant de apreciere pentru modul in care sediul judetean al partidului a inflorit in numai cateva ore. Alesele locale PSD au fost felicitate pentru organizarea de exceptie, dar si pentru modul atent in care a fost gandit fiecare moment al intalnirii.

Mai mult, liderul judetean al PSD Maramures a subliniat faptul ca se asteapta ca si presedintele Ligii Alesilor Locali, Gheorghe Muresan, primarul comunei Arinis, sa ia exemplu de la colegele lor si sa convoace alesii locali in cat mai multe sedinte de lucru.

Cuvinte de apreciere au avut si deputatii PSD, Calin Matei si Marius Sorin Bota, prezenti la prima sedinta a Ligii Aleselor Locale PSD Maramures. In lipsa, au transmis sustinerea lor deputatul Gheorghe Simon si senatorul Liviu Marian Pop, a caror prezenta a fost solicitata la alte evenimente.

Liga Aleselor Locale PSD Maramures are in componenta 42 de doamne. Este vorba despre trei primari – Gabriela Tulbure, primarul orasului Seini, Irina Iusco, primarul comunei Sieu si Lucia Butcure, primarul comunei Cupseni- ,  doi consilieri judeteni – Liliana Moga si Florica Roman- si 37 de consilieri locali, din care 1 viceprimar.

La sedinta de constituire a Ligii Aleselor Locale PSD Maramures au fost invitate si presedintele OFSD Maramures, Ana Moldovan, care a moderat intreaga sedinta, dar si Crina Chilat, vicepresedinte OFSD Baia Mare si responsabil OFSD Maramures, care s-a implicat activ in organizarea acestui eveniment de amploare. Toate alesele locale prezente la sedinta au avut ocazia sa se prezinte, discutiile centrandu-se pe rolul femeii ales local in comunitate, pe sprijinul necesar pentru sustinerea unui proiect initiat pe parcursul unui mandat de consilier local sau judetean, dar si pe identificarea nevoilor comunitatii si demararea de actiuni caritabile.

”Vreau sa va multumesc tuturor si fiecareia in parte pentru modul in care ati contribuit la reusita acestui eveniment important, constituirea Ligii Aleselor Locale PSD Maramures. Imi doresc ca, impreuna, sa fim o voce importanta atat in cadrul partidului, cat si in comunitatile pe care cu onoare le reprezentam. Ii multumim pentru intreg sprijinul acordat presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, parlamentarilor de Maramures, dar si intregii conduceri a partidului, care au sustinut initiativa noastra.

Dorinta mea este sa venim cu cat mai multe idei, care apoi sa se concretizeze in proiecte bune pentru fiecare comunitate, iar pentru ca acest lucru sa se realizeze in cel mai scurt timp, vom incepe sedintele de lucru zonale, unde doresc sa ma intalnesc cu toate alesele locale din regiuni, pentru a vedea care sunt, cu adevarat, nevoile comunitatii”, a declarat presedintele Ligii Aleselor Locale PSD Maramures, Liliana Moga.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2