Lista candidaturilor respinse de BEC

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Biroul Electoral Central a respins controversata candidatura a lui Mircea Diaconu la europarlamentare, a Partidului Romania Mare, dar si listele a altor sase formatiuni, scrie dcnews.ro.

BEC a decis ca actorul Mircea Diaconu, care a depus saptamana trecuta cele 100.000 de semnaturi necesare, nu are voie sa candideze pentru ca i-o interzice o decizie definitiva a Curtii Supreme, care stabileste ca actorul nu poate detine o functie sau o demnitate publica pana in 2015.

La sediul BEC a tunat si fulgerat astazi Corneliu Vadim Tudor, dupa ce lista Partidului Romania Mare a fost respinsa. El a acuzat o interventie a premierului Ponta impotriva sa.

Totodata, au fost respinse candidaturile depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman şi Noua Republica, Partidul Alianta Socialista, Alianta Nationala a Agricultorilor, Partidul Dreptatii Sociale.

Lista partidului Noua Republica era deschisa de presedintele formatiunii, Mihail Neamtu, iar din partea Partidului Ecologist Roman candida jurnalistul Radu Morar.

Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidati depuse de alianta PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD, Forta Civica si PNTCD a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Muhulet a mentionat ca in cazul PNTCD a fost adoptata o decizie de admitere partiala a listei de candidati.

El a precizat ca una dintre candidaturile depuse de PNTCD a fost invalidata, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus in dosarul de candidatura declaratia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *