Lista cu candidatii PNL Maramures pentru Parlament, finalizata la 15 august

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vot-parlamentLista cu candidatii PNL Maramures pentru Parlamentul Romaniei trebuie prezentata la centru pana in data de 15 august.

Presedintele organizatiei judetene, Mircea Dolha, a aratat ca obiectivul PNL Maramures este obtinerea a minim trei mandate de parlamentar.

“Pana in 15 august trebuie sa prezentam la nivel national lista de parlamentari. Cei care au mimat doar ca sunt parlamentari n-o sa mai fie pe lista, cei care vor si pot dovedi ca aduc in folosul baimarenilor si maramuresenilor beneficii din functia aceasta nobila, de parlamentar, vor fi sprijiniti.

Si cred ca ca printre noi, printre miile de liberali, membri PNL, se vor gasi cel putin trei parlamentari care sa reprezinte cu cinste Maramuresul si sa faca treaba”, a spus Mircea Dolha, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. doru

    Daca o sa fie aceiasi flamandoci sigur nu treceti de 10%.Oamenii sunt satui de populism si nerealizari.Oportunistii nu o sa se retragă fara amenintari si tiganie,chiar daca pensiile nesimtite ar trebui sa-i linisteasca si sa ne mai lase cu aerele lor de meritocratie.La cum arata judetul chiar nu au facut nimic.Doar povesti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2