Lista deputatilor maramureseni care au votat impotriva acordarii de cetatenie pe criterii etnice

Reclame home 1
Reclame home 1

parlamentulromaniei_or-600x400Parlamentarii au respins miercurea trecuta propunerea legislativa privind completarea art.8 din Legea cetateniei romane nr.21/1991. 

Astfel, romanii din Serbia, Macedonia, Bulgaria, Albania, Grecia, Ungaria, Croatia, Ucraina si regiunea transnistreana nu mai pot solicita cetatenia romana pe criterii etnice.

“Votul ticalos a fost dat de 128 – deputati PSD si 82 – deputati PNL, 12 UDMR, 14 PC-PLR si 12 Minoritati, adica de partidele prin care specia tradatoare conduce Romania sau vrea sa o conduca dupa 2016.

Au votat impotriva inclusiv deputatii minoritatilor nationale din Romania, adica cei care ghiftuiti cu bugete uriase de catre statul roman, nu se gandesc o singura secunda ca minoritari ca si ei, romanii din tarile Balcanice, dar si din Ucraina sau Ungaria, nu numai ca nu sunt recunoscuti ca minoritati in unele state, dar nu primesc niciun leu si sunt supusi la puternice presiuni asimilationiste de catre autoritatile statelor in care traiesc”, scriu jurnalistii de la Romanian Global News.

Din lista deputatilor de Maramures care au votat impotriva acordarii de cetatenie pe criterii etnice se numara: Calin Matei, Florin Tataru, Mircea Dolha, Bonis Istvan, Gheorghe Simon si Nutu Fonta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Trebuie felicitati acesti parlamentari! Ei nici dupa doi ani de mandat sau chiar mai multi nu au inteles ce si pe cine reprezinta! Dupa ce diaspora care sunt etnii intara in care vietuiesc au dat dovada de PUTERE in 16 noiembrie 2014 acesti parlamentari maramureseni sunt chiar inconstienti!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole