Lista evenimentelor naţionale şi internaţionale de promovare turistică la care participă Consiliul Județean Maramureș în 2022

Reclame home 1
Reclame home 1

Recent, consilierii județeni au aprobat participarea Consiliului Județean Maramureș prin U.A.T. Județul Maramureș la evenimentele naţionale şi internaţionale de promovare turistică pentru anul 2022, după cum urmează:

Martie – Expo Dubai 2020

Până la finalul lunii martie 2022, Expo Dubai devine punctul de întâlnire pentru state, organizații și oameni din întreaga lume, cu obiectivul ambițios de a conecta minți și a crea viitorul. Subtemele acestei ediții sunt: mobilitate, sustenabilitate și oportunități ale viitorului, fiecare dintre acestea având la dedicat un întreg pavilion expozițional. Această expoziție internațională constituie o oportunitate de promovare a Maramureșului ca destinație turistică, dar și din punct de vedere economic, prin oferirea ocaziei unor operatori importanți ai județului de a-și promova internațional portofoliul de produse și servicii.

Septembrie – IFTM Top Rosa – Franța, Paris

IFTM Top Resa reprezintă cel mai important târg comercial multi-segment pentru industria turismului, constituind atât un spațiu de aflare a celor mai noi tendințe și bune practici în domeniu, cât și un instrument de dezvoltare a afacerilor prin atragerea de noi colaboratori.

Iunie – Târgul de turism IMTM – Tel Aviv, Israel

Expoziția oficială pentru piața turismului din Israel; locul de întâlnire și trendsetter pentru industria turismului global și local

Octombrie – Tourism Expo Japan – Osaka, Japonia

Este cel mai mare târg de turism al Japoniei

Noiembrie – WTM (World Travel Market) – Londra, Marea Britanie

Este cel mai mare târg din industria mondială a turismului

Noiembrie – Tour and Travel – Varșovia, Polonia

Este cel mai mare târg de turism din Polonia

Noiembrie – IBTM – Barcelona, Spania

Noiembrie – Târgul de Turism al României – București, Romania, ediția de toamnă

Târgul de Turism al României reprezintă cea mai importantă manifestare expozițională de acest gen din România și contribuie la consolidarea industriei turismului din România, prin promovarea zonelor de atracție turistică, și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri, în care sunt abordate problemele industriei turismului, împreună cu autoritățile din domeniu.

Anul 2022

Evenimente de promovare la nivel local/ regional/ național/ international Alte evenimente care pot să apară pe parcursul anului și care contribuie la consolidarea industriei turismului din România, prin promovarea zonelor de atracție turistică.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole