Liviu Dragnea: PSD are in acest moment cea mai mare cota de incredere

PNL

liviu-dragnea 2
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri dupa-amiaza, la Alexandria, la lansarea candidatilor partidului din judetul Teleorman la alegerile locale, ca in acest moment formatiunea politica pe care o reprezinta are cea mai mare cota de incredere, ea datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de partid in ultima perioada, informeaza AGERPRES.

“Sa nu uitati ca in aceste alegeri suntem si tinta romanilor. Cea mai mare cota de incredere in acest moment o are PSD, 39-40%. Asta inseamna ca, pe de o parte, oamenii nu au uitat guvernarea buna a PSD, iar pe de alta parte, politica dusa de partid in ultima perioada ne-a ajutat sa crestem.

Sigur ca se face comparatie si cu ce se intampla la adversarii politici — balbaiala, lipsa de coerenta si lipsa de sinceritate, dar cel mai important este ca oamenii au incredere in noi”, a spus Dragnea.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Zoli

    Auzi ”cea mai mare cota de incredere”!:))) Pe cine vrea asta sa prosteasca??!N… de dragnea (nu cred ca merita scris cu majuscula) cred ca a uitat ca partidul de care vorbeste a fost condus de un urmarit penal,momentan este si dansul urmarit penal iar psd-ul are cea mai mare rata privind politicienii condamnati sau certati cu legea!Deci daca psd-ul e un fel de club al politicienilor corupti,care e cota aia mare de incredere??!

    Reply
  2. Justitiar politic

    Poate avea incredere o parte a bigetarilor in Victor Ponta , nici intr-un caz in oameni ca Dragnea sau replicile lui in teritoriu!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1