Liviu Dragnea: PSD nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa pe 1 Decembrie

liviu-dragnea 2Liderul social-democrat Liviu Dragnea a precizat miercuri, intr-un comunicat remis presei, ca PSD nu va organiza nicio forma de protest sau manifestare negativa pe 1 Decembrie, informeaza AGERPRES.

“In legatura cu informatiile aparute in presa, potrivit carora PSD intentioneaza sa organizeze maine, la defilarea de Ziua Nationala, un miting de protest, ca urmare a neinvitarii unor lideri PSD si ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez ca: Partidul Social Democrat nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa”, se arata in comunicat.

Dragnea afirma ca a primit informatii ca “se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea”, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor “provocatori profesionisti”, cu scopul de a “culpabiliza” PSD si de a crea “emotie favorabila” celorlalte forte politice.

“Atrag atentia institutiilor statului care vegheaza, potrivit legii, la buna desfasurare a evenimentelor cu public numeros — Politia, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero, sa actioneze profesionist si in interesul cetatenilor. In caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derularii unor incidente reprobabile. Ii asigur pe toti romanii ca PSD este un partid care respecta istoria poporului nostru, valorile traditionale si care doreste ca 1 Decembrie sa fie o zi a bucuriei de a fi roman si a sperantei ca tara pe care o lasam copiilor nostri va fi una mai buna, libera si prospera”, subliniaza Liviu Dragnea in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1