Liviu Dragnea si Andrei Dolineaschi vin in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragnea4Vineri, 26 iunie, cu incepere de la ora 10.00, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD si Andrei Dolineaschi, secretarul general PSD se vor afla in Maramures, la sediul PSD din Baia Mare, unde a fost stabilita o intalnire cu activul social-democrat.

La ora 11.30, la sediul judetean al social-democratilor maramureseni vor fi facute declaratii de presa, unde mass-media este invitata.

De la 11.45, tot la sediul PSD se va desfasura Comitetul Executiv Judetean Maramures al partidului, dupa care vizita va continua in judetul Satu Mare, conform programului.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. stelian

  Asta nu e condamnat la inchisoare?
  Vine sa le dea lectii astora de aici?
  Doamne cat tupeu poate sa aiba!
  Si cat tupeu pot sa aiba cei care il pupa in fund, cozile de topor de aici, de la noi
  Mi-e scarba !

  Reply
 2. dilau

  mai zetea, maramuresenii sint curiosi sa afle daca liviu vine in maramures impreuna cu „anul” la care a fost condamnat?. hai baga bani la greu, ce folos? prostimea de aici n-o sa voteze nicodata ciuma rosie.

  Reply
 3. ioan

  chiar asa, daca si cu asta te poti lauda ca-ti vine in vizita un smeker aranjor, derbedeu politic. Mie de rusine mi-ar crapa obrazul si m-as ascunde in fundul ograzii sa nu ma vada nici gainile. Nesimtire cronica, sper sa nu mearga pesedeii la sedinta ca sa-l pupe in fund pe mitocan.

  Reply
 4. cristi

  ia vedeti tipu asta nou care vine cu baronu dragnea , Dolineaschi, zice el asa: „In 2001, am devenit consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului (p[a ce merite baaa, a cui nevasta o plimbai cat era marfaru la Bucuresti), iar pe langa atributiile curente ale functiei,(lins blidele si pupat in fund) am incercat mereu sa pun o vorba buna in Guvern pentru Dorohoi si Judetul Botosani”(adica un fel de loby dar de fapt ducea plocoanele la guvern). Deci tipu e indoctrinat, a invatat de mic ca trebuie sa faca trafic de influenta pentru oala proprie. E clar alterat si astia vor sa-l vanda de fecior virgin. Tot un rebut politicianist e si junele mai ales daca si-a tras ca mentor pe coordonatorului politic , a se citi „comisar politic”Dragnea. Asa ca viitorul PSD e asigurat. Hai la gara loserilor. Dom Zetea ai colectat banii de cazare, masa si distractie la club (dom Mitica M) sau tot pe slana si palinca de la Viile Apei te bazezi? Sa nu uiti sa-l duci pe la kake, sa se cunoasca junimistii. Pe Ciceu poti sa-l sari, e expirat.

  Reply
 5. Zoltan

  Ce acuta I.. de Dragnea in Maramures?Sa stea dracului in Teleorman sau de unde dracu o fii.Avem suficienti hoti si asa sa nu dea indicatii la localnici privind jaful si coruptia.Maramuresenii cu bun simt ar trebui sa-l trimita dracului de unde a venit pe acest n… impreuna cu seful lui I… Nr 1 din tara numit Victor Viorel Ponta!Ptiu! cuma dracului!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2