Credit Primarie – Liviu Marian Pop: „Trebuie verificata legalitatea acestei hotarari de CL”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu marian popSenatorul Liviu Marian Pop solicita reprezentantilor Guvernului in teritoriu sa verifice hotararea de Consiliu Local prin care a fost aprobat creditul de 100 milioane lei. Liderul social-democrat considera ca indatorarea comunitatii s-a facut “in pripa”, fara a se tine cont de parerea cetatenilor.

“In istoria municipalitatii exista deja un primar care, din cauza neatentiei si nerespectarii legii, a platit cu privarea de libertate pentru greselile facute. Consilierii locali trebuie sa fie foarte bine informati cu privire la fiecare investitie in parte pentru ca, odata cu acordarea votului in plenul sedintelor de Consiliu Local, sunt direct raspunzatori pentru deciziile pe care le iau. Sunt de parere ca reprezentantul Guvernului in teritoriu, in prerogativele care ii sunt date de catre Constitutia Romaniei, trebuie sa verifice legalitatea acestei hotarari de Consiliu Local”, a mentionat Liviu Marian Pop, pe pagina sa de socializare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Zoltan Kis

  Tocmai acest ti…s n…c are tupeul de a comenta din moment ce este cunoscut ca un … iresponsabil care a distrus Invatamantul Maramuresean si credibilitatea Institutiilor de invatamant superioare cat a fost Ministru Stagiar in perioada Infractorului Ponta.

  Reply
 2. codrin

  Prietene Liviu, esti un papagal.Ce mari realizari pesediste are orasul si judetul asta ? Bietii oameni lucreaza in fabricile din zona pentru niste salarii de kkat si voi profesorasii luati dublu in 4 ore pe zi cu 3 luni pe an vacanta.Ii spune ca voi ati facut scoala dar banii tot de la privat va vin ca nu o fi avand invatamantul tiparnita.

  Reply
 3. dilau

  mai plm, creditul s-a aprobat cu ajutorul unor consilieri locali din ciuma rosie – din care faci parte – sa intelegem ca si astia ar trebui sa ………?.

  Reply
 4. codrin

  Sunteti penibili ! Ce sunt 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui oras ? Atata costa sa schimbi acoperisul pe National Arena dupa ce un mitic psd-ist nu a cerut in proiect si avizul pompierilor.Un milion de euro e un amarat de podet sa treci garla si voi mai vreti sa se si dezvolte orasul asta.Vorbiti de parandarat, dar cum stam cu investitia in parcul Mara al fostei administratii ? Cateva milioane de euro si totul praf in cativa ani.Avem certitudinea ca-si trage comision ?Cei care sar la gatul lui probabil stiu ca asa se procedeaza si nu sunt ei acolo,ceea ce e foarte rau si in cazul lui si in cazul altora, daca e asa, desigur.Cat credeti ca va costa infrastructura si halele pentru un viitor Parc Industrial, desigur daca cake se va si tine de cuvant ? Suntem trepadusi daca gandim ca niste trepadusi, in liga mare altfel se pune problema.Cei care gandesc la nivel de Ulmeni,unde ala se plange ca nu-i da guvernul bani nici de salarii, ii invit sa se mute acolo.

  Reply
 5. Cristi

  Codrine,

  Unde ai vazut tu ca acesti 20 milioane de euro se duc pe dezvoltarea orasului ca eu nu prea am vazut?! toti acesti bani sunt prevazuti pentru CHELTUIELI, cumparare imobile, (remin, hoteluri, etc) crearea unei universitati ( dar pt. cine, care studenti ? de unde studenti? nu stiu daca ai cunostinte la tara sa vezi cat de grava a ajuns situatia la scoli ca nu au elevi, etc.) reamenajare poduri (cheltuiala), investitii in Minaur, (cheltuiala). reabilitari piete, parcuri etc (cheltuieli), capitala culturala (cheltuiala), achizitionare Cuprom ( costa vreo cateva zeci de milioane de euro, doar ecologizarea si nivelarea terenului costa alte milioande de euro, un proiect greu realizabil cu costuri uriase pentru Baia Mare), deci cu ce se dezvolta Baia Mare din aceste proiecte? este doar o gaura la buget de milioane de euro care trebuie dati inapoi, fara sa aducem plus valoare orasului. Ghici cine si de unde vor da inapoi acesti bani?

  Reply
 6. Vasile

  Codrin, foarte pe scurt: esti un idiot patentat. Poti merge la OSIM sa-ti inregistrezi marca: Complet Idiot.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2