Liviu Marian Pop: ”Guvernul Ciolos vine cu o lege a salarizarii la repezeala, pe care vor sa o voteze cu trei zile inainte de alegeri”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu-marian-pop1Exista o singura garantie legata de actualul Guvern Ciolos si de PNL: daca vor continua sa guverneze, niciun salariu si nicio pensie nu vor creste. Daca doreau sa creasca salariile, atunci Guvernul Zero si PNL nu ar fi blocat legea salarizarii personalului din educatie si sanatate cu 15%, este de parere senatorul PSD de Maramures, Liviu Marian Pop, candidat PSD pentru o noua functie in Parlamentul Romaniei la alegerile din 11 decembrie 2016.

”Guvernul Ciolos vine cu o lege a salarizarii la repezeala pe care vor sa o voteze cu 3 zile inainte de alegeri. Cum ramane cu principiul raspunderii fiscale  in cazul guvernului care propune un proiect de lege al salarizarii in ultima saptamana de campanie? Problema mare este ca in aceasta lege pot fi ascunse nenumarate capcane pentru bugetari si inechitati. PSD a discutat legea salarizarii cu sindicatele. Guvernul Zero a blocat orice discutie cu sindicatele. De aceea, spunem ca legea guvernului tehnocrat este o minciuna care va introduce mai multe inechitati, in loc sa rezolve probleme.

PSD a crescut salariile bugetarilor intre 2012 si 2015 cu peste 60%. Asa cum am reusit sa crestem salarii si am adus Romania pe crestere economica, asa vom reusi si in 2017-2020 cresteri de 56%. Cresterile PSD sunt bazate pe un model economic solid prezentat in program, din urmatoarele surse: Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, Programul de investitii publice, Fonduri europene, Cresterea economica si cresterea consumului. Lucrurile sunt  clare: pe de o parte avem un program economic solid care arata cum PSD va creste salariile VS. de cealalta parte Zero Program si Zero rezultate ale guvernului tehnocrat”, a aratat senatorul PSD de Maramures, Liviu Marian Pop.

In opinia candidatului PSD pentru Senatul Romaniei la alegerile din 11 decembrie 2016, Guvernul Zero a fost prea preocupat de campania electorala pentru a discuta cu functionarii publici, cu personalul din sanatate sau cu politistii care au protestat in urma cu doua zile.

”Ministrul Sanatatii a trecut pe langa oamenii care protestau in fata ministerului si nu s-a oprit un minut sa vorbeasca cu ei. O atitudine similara, plina de aroganta, a avut si ministrul Muncii, care i-a numit „pomanagii” pe romanii care au cerut cresteri de salarii si i-a dat in judecata pe sindicalistii de la Sanitas. Vrem sa ii asiguram pe toti romanii ca vom pune in aplicare legea salarizarii unitare, pe care PSD a discutat-o cu sindicatele, astfel incat sa repunem sistemul de salarizare pe baze echitabile, iar romanii sa simta in buzunare cresterea economica”, a conchis senatorul Liviu Marian Pop.

Biroul de presa al PSD Maramures

liviu-marian-pop

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Zoli

  Pana PSD-ul voteaza eliminarea a 102 taxe intr-o singura zi,un record absolut de viteza si votata cu curu’ doar pentru ”maretia partidului”,pana atunci sa nu vina acest Liviu M.Pop sa ne vorbeasca de repezeala in hotarari! Punct!

  Reply
 2. Attila

  Cat de pueril si penibil e plm cu insistenta cu care numeste guverul Ciolos „guvernul zero”. Asa se exprima un senator, cu o mistocareala de curtea scolii.
  Daca insa Ciolos are zero toleranta fata de spagi, zero procente comisioane pentru politruci, zero afaceri ale oamenilor politici cu statul, zero diferenta intre averea dinaintea alegerilor si dupa, zero rude angajate prin posturi publice de frecat menta – atunci da, asa e. Iar psd, prin guvernele anterioare lui Ciolos, are cifre intre 50 si 100, cu semnul + sau ×. Si asta ni se propune si pe viitor.
  Stai linisiti, plm, zero esti tu si nici nu vei mai ajunge in senat.

  Reply
 3. Badea Gheorghe

  Loserul asta de PLM a strins iarasi tineretul local sa le promita 15 lei in plus la pensie. Pentru asta si pentru Viorel Smintitul, guvernarea de 4 ani inseamna doar marirea numerica a unor pensii si ajutoare sociale…in rest nimic. Nu le povestesc beneficiarilor ca acei 15 lei in plus despre care se discuta pe urma 4 ani de guvernare si inca 4 de opozitie nu valoreaza 2 bani, daca unu’ ca Viorel Smintitul vine si mareste taxele si impozitele cu mai mult de 15 lei. Asta e singura abilitate politica a lui PLM si Viorel…sa minta la greu. Unde sint vremurile cind Ilici marea numeric salariile cu cite 5% pe luna pe cind inflatia era 15% pe luna..”.tineretul” care inca ii aduleaza pe PLM si pe Viorel Smintitul inca nu s-a prins de faza asta

  Reply
 4. EUBM

  DISPERAT PSDUUU. SA SE SCAPE DE CORUPTI SI DUPA ACEEA POATE SA VINA SA BOLBOROSEASCA CE DORESTE, IN REST ADIO

  Reply
 5. zorin

  Sa speram ca la vot o sa-i taxeze electoratul atat pe astia cat si pe liberali. Pe oricine eligibil in afara de trombonisti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2