Liviu Marian Pop ii ataca dur pe Traian Băsescu si Crin Antonescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul PSD de Maramures, Liviu Marian Pop, il acuza dur pe presedintele Romaniei Traian Basescu. Acesta spune despre presedinte ca ar fi vinovat de santaj, de distrugerea USL dar si de manipulare in dosarul fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Acesta a scris o scrisoare deschisa catre cei doi şi a postat-o pe blogul personal.

„Fiecare minciuna are termen de valabilitate, iar fiecare adevar iese mereu la iveala. Avem informatii clare ca presedintele Basescu a avut o intalnire de grad zero in data de 10 februarie anul curent cu domnul Antonescu, in care conducatorului liberalilor i s-au adus la cunostinta ca exista probe si inregistrari incriminatoare referitoare la mita de la presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Scopul a fost unul singur, se pare ca Basescu i-a cerut lui Antonescu sa se retraga de la prezidentiale, vehiculand varianta Ponta – presedinte, Antonescu – premier, scenariu care reiese din declaratiile lui Basescu de a doua zi.

Conform celor de mai sus, e cazul sa aflam niste adevaruri care ne intereseaza pe noi, cetatenii de rand:

Domnule Basescu, este adevarat ca v-ati intalnit in data de 10 februarie cu domnul Antonescu pentru a-i prezenta informatiile incriminatoare referitoare la spaga de la Uioreanu?

Domnule Antonescu, e adevarat ca vi s-a cerut retragerea din cursa prezidentialelor in schimbul crearii unei drepte unite sub conducerea lui Basescu?

Domnule Basescu, recunoasteti ca i-ati asigurat protectie lui Antonescu in acest dosar?

Domnule Antonescu, ati fost santajat in schimbul distrugerii USL?

Va invitam la un dialog obiectiv si la niste raspunsuri sincere, pentru ca Romania are dreptul sa stie cine face jocul de putere”, scrie Liviu Marian Pop.
Liviu Marian Pop şi-a facut déjà un obicei din a-l ataca pe Traian Basescu. Intr-o postare mai veche l-a numit pe preşedinte „caine turbat”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. kis zoltan

    Nemernicul aceasta de fost sindicalist cand va disparea din viata poltica?Cu asemenea specimene nu este de mirare ca tara o-duce cum o-duce,din rau in mai rau.

    Reply
  2. Utu

    Ce moaca de matrafoxat are acest individ ! Cred ca i s-ar potrivi mai bine la oi pe munte, sa-l vada lumea cat mai rar.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2