Liviu Marian Pop isi reia activitatea in cabinetul parlamentar: „Nu am facut nicio presiune asupra colegei noastre Sorina Pintea sa plece din functia de senator cum sugerau unii colegi”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liviu Marian Pop a renuntat la functia de secretar de stat. Intors la sediul PSD, in cadrul unei conferinte de presa acesta a tinut sa faca public anuntul de validare a mandatului sau de senator, ca urmare a demisionarii social – democratei Sorina Pintea.

“Multumesc tuturor maramuresenilor care au dat in luna decembrie un vot covarsitor pentru partidul PSD, echipei PSD si programului de guvernare. Stiu ca in aceasta perioada au aparut diverse speculatii nefondate. Mi-a fost destul de greu ca in timp de 3 zile sa iau o decizie, insa totul a fost in baza promisiunilor dinainte de campanie. Am jucat in echipa si am facut strategia de campanie tot in echipa. Va asigur ca nu exista nicio problema si nicio tensiune. Nu am facut nicio presiune asupra colegei noastre Sorina Pintea sa plece din functia de senator cum sugerau unii colegi ”, a punctat Liviu Marian Pop.

Acesta a declarat faptul ca in perioda urmatoare, obiectivele sale raman aproape de sistemul de educatie, urmand sa continue cateva dintre initiativele pe care le-a avut in sesiunea anterioara si se afla pe circuitul Parlamentului.

Prioritatile senatorului se indreapta spre finalizarea programelor scolare in special a elevilor din ciclul primar, infrastructura, dar si cresterea salariilor personalului din invatamant.

Ca si un element de noutate, social – democratul Liviu Marian Pop a anuntat ca in noua programa scoalara elevii care urmeaza sa intre in clasa a V – a vor beneficia de un stick cu lectiile pe suport electronic, inclocuind astfel CD – ul de pana acum. In plus, in perioada 2017 – 2020 sunt alocati pentru investitii in sistemul de invatamant 6 miliarde lei, bani care vor ajuta la infiintarea a cinci gradinite in Petrova, Barsana, Tautii Magheraus, Botiza si Coltau.

Incepand de azi, senatorul Pop isi reia activitatea din cadrul cabinetului parlamentar in circumscriptia nr. 26 Maramures.

Ne vom concentra pe tot judetul. Principala problema este legea, a doua este aplicarea ei. Rolul nostru, a parlamentarilor este sa avem legi clare si evident sa sutinem un Guvern care prin masurile pe care le ia, sa aloce judetului Maramures cat mai multe resurse pe zona de infrastructura, economica, sanatate si educatie.

S-au deschis linii de finantare si incet incet vin bani catre judetul Maramures”, a conchis Liviu Pop.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. jolty

  Cica obiectivul lui pentru acest judet e sistemul de educatie.Un total autism atat din partea lui cat si a conducerii administrative a judetului.Ce rost mai are sa te zbati pentru scoli si profesori cand iti dispare obiectul muncii,coconii.Pai parintii lor care nu au locuri de munca sau unde le au le au la minim pe economie.nu mai raman in zona,depopularea judetului fiind masiva.Fara sa construiesti vreo 3-4 parcuri industriale ( imprastiate prin tot judetul) cel putin pe 1/3 din profesori ii asteapta ii asteapta somajul pe urmatorii 5- 10 ani.Chiar nu mai are creiere judetul asta sa nu mai zic de vreun plan de redresare.P.L.M sta ca mutu prin platourile TV si bate campii sa nu mai zic ca-l doare in basca de nevoile reale ale acestui judet.Degeaba are un profesor 2 000 sau 3 000 de lei salariu daca populimea,parintii coconilor (multe familii monoparentale),se duc acasa cu 1 000 de lei.E jalnic.

  Reply
 2. Emanuella

  Stimabililor…, nici la băgat, nici la scos nu au fost presiuni – a fost pe cale naturală, fiziologică! Ce nu e clar?!

  Reply
 3. vlad

  Oportunista de la spital o crezut ca poate să fie și cu sufletu’n rai și cu …, de aia a acceptat.

  Reply
 4. adriean

  .Cred ca si kk se visa presedinte,cand voia sa ajungem un fel de Sibiu si kkapitala culturala.Economic eram deja kkapitala, mai urma doar kkulturala.

  Reply
 5. marx

  Stick si buda din capatul curtii.Apa si sopon trebuia mai intai,inainte de a pune mana pe stick,dupa ce te intorci din capatul curtii,altfel riscam sa ajungem ca si aia din Baia,capitala kkulturala pe foame.Cultura trece mai intai pe la mate ( intestin ).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole