Liviu Marian Pop a primit votul de investitura in functia de ministru al Educatiei Nationale

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Noul ministru al Educatiei, senatorul PSD de Maramures, Liviu Marian Pop si-a preluat mandatul in cadrul unei ceremonii care a avut loc, joi, la sediul Ministerului Educatiei, in prezenta fostului detinator al acestui portofoliu, Pavel Nastase, care a ocupat postul de ministru timp de sase luni.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a aratat ca filiala judeteana a social democratilor primeste, prin Liviu Marian Pop, o responsabilitate imensa in cadrul noului Guvern PSD, respectiv gestionarea problematicii educatiei in Romania.

”Suntem fericiti ca avem exponenti ai organizatiei judetene maramuresene care pot indeplini astfel de demnitati inalte in cadrul aparatului guvernamental. Liviu Marian Pop are experienta necesara si energia pentru a putea gestiona eficient si, speram noi, coerent, viitorul educatiei. Are misiunea clara de a respecta in primul rand prevederile Programului de Guvernare, lucru pentru care va fi evaluat lunar, la fel cum vor fi evaluati si ceilalti ministri.

PSD a fost nevoit, in aceasta perioada, sa ia o masura dura, inlaturarea Guvernului Grindeanu, pentru ca au existat intarzieri majore in implementarea masurilor din Programul de Guvernare. Acest lucru nu este permis noilor ministri care trebuie sa inteleaga ca nu conteaza ambitiile personale sau expunerea mediatica pe care o pot avea ocupand anumite portofolii si conteaza doar rezultatele muncii in echipa. Ii uram succes”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Liviu Marian Pop a aratat ca apreciaza decizia colegilor din Comitetului Executiv National al PSD pentru votul de incredere pe care i l-au acordat in vederea investirii in functia de ministru al Educatiei Nationale, iar apoi pentru votul dat pentru in Parlament pentru investirea noului Guvern.

”Acest vot, pentru mine, reprezinta o mare responsabilitate fata de maramureseni, dar si fata de romanii care ne-au acordat votul si increderea in 11 decembrie. Sistemul de invatamant romanesc s-a aflat intr-un continuu proces de reorganizare care a fost atat laudat cat si criticat. La baza sunt cadru didactic si asta ma obliga si mai mult sa gasesc cele mai bune solutii atat pentru elevi cat si pentru dascali!

Aceasta functie ma onoreaza si ma obliga in acelasi timp sa respect scopul unei guvernari, acela de a depune toate diligentele pentru bunastarea romanilor. In calitate de ministru al Educatiei Nationale, imi voi indrepta activitatea spre gasirea celor mai bune solutii care sa vina in sprijinul elevilor si studentilor, viitorul Romaniei si deopotriva colegilor mei dascali, cei fara de care desfasurarea actului educational nu ar fi posibil.

De asemenea, vreau sa ii asigur pe toti cei implicati in sistemul de invatamant ca impreuna vom reusi sa aducem educatia, cel mai important pilon al unei societati la loc de cinste”, a declarat ministrul Educatiei Nationale, senatorul PSD de Maramures, Liviu Marian Pop.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. george

    Nici nu se putea gasi un baiat mai bun si mai tare de cap pentru acest guvern. Tuna si-i aduna (ca tot e vremea atit de schimbatoare (de fapt si vremurile)) in jurul partidului si al conducatorului luminat.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *