Liviu Marian Pop (PSD): ”Am votat cu incredere pentru un Maramures mai puternic si pentru o Romanie puternica”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu-marian-popSenatorul Liviu Marian Pop este candidatul Partidului Social-Democrat, filiala Maramures pentru un nou mandat de senator in Parlamentul Romaniei, la alegerile din 11 decembrie 2016. Senatorul Liviu Marian Pop a votat cu incredere, inca de la primele ore ale diminetii, la sectia de votare din incinta Gradinitei Nr. 25 din Baia Mare, pentru un Maramures mai puternic si pentru o Romanie puternica.

Aflat la finalul primului mandat, senatorul de Maramures arata ca, in ultimii patru ani, intreaga sa activitate a stat sub semnul preocuparii pentru bunastarea cetatenilor, indiferent de categoria profesionala din care acestia fac parte.

”Am votat cu incredere pentru un Maramures mai puternic si pentru o Romanie puternica. In ultimii patru ani am incercat sa aduc un plus de bine fiecarui locuitor al Maramuresului, prin toate mijloacele pe care le are la dispozitie un parlamentar. Astfel, m-am concentrat pe elaborarea si sustinerea de propuneri legislative, interpelari, dezbateri, audiente, consultari publice.

Am avut, in acesti patru ani, peste cele 90 de initiative legislative, din care un procent de 25% au devenit legi. In calitate de senator, dar si de fost ministru am sustinut, de fiecare data, toate proiectele care au adus mai multi bani in buzunarele cetatenilor si care au dus Romania pe crestere economica. Cetatenii sunt cei care astazi ne evalueaza si gireaza pentru noi, prin votul lor.

Doar prin unitate, cooperare si munca in echipa putem duce mai departe proiectele bune ale Maramuresului si doar unindu-ne fortele putem face ceva concret si in beneficiul cetatenilor. In viitorul mandat ma voi concentra pe educatie, dialog social, relatia dintre sindicate, patronate, forta de munca si angajator. Mesajul meu catre maramureseni este sa indrazneasca sa creada in Maramures si sa fie mandri ca sunt maramureseni”, a declarat senatorul Liviu Marian Pop.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Bica

    Cum sa votezi PSD si sa speri mai bine? Sunt lucruri opuse.. Doar ne afundam in mizerie d-le Liviu Marian Pop.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2