Liviu Marian Pop spune ca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila este ridicola

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul Liviu Marian Pop considera plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva prim-ministrului ca fiind ridicola.

Parlamentul maramuresean mai mentioneaza ca Viorica Dancila a demonstrat din momentul preluarii mandatului ca programul de guvernare PSD-ALDE poate fi implementat sub forma asumata in campania electorala!

„Plangerea penala – ridicola de altfel – depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila imi da un sentiment de déjà-vu fiindca se repeta scenariul de acum 3 ani, cand, initial s-a inceput urmarirea penala a premierului, reusindu-se intr-un final indepartarea guvernului social-democrat.

Doamna prim-ministru Viorica Dancila a demonstrat din momentul preluarii mandatului ca programul de guvernare PSD-ALDE poate fi implementat sub forma asumata in campania electorala! Pe durata mandatului domniei sale am vazut cu totii ca angajamentele ferme ale PSD sunt transformate in fapte prin toate masurile care au crescut bunastarea romanilor, printr-o guvernare social-democrata benefica pentru cetatenii tarii!

Sunt meritele unei echipe de guvernare profesioniste si a unui premier social-democrat implicat temeinic in proiectele nationale si nu numai. Sunt convins ca acest conflict fals creat de opozitie nu o va impiedica pe doamna premier ca, impreuna cu intreaga echipa sa continue cu succes mandatul primit din partea votantilor romani! Indraznesc sa cred in omul si in premierul – Viorica Dancila!”, a spus Liviu Marian Pop, intr-o postare pe Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Felix

    Imi vine greu sa cred ca cineva poate fi mai ridicol decat sunteti voi… din nefericire pentru noi.

    Reply
  2. Danny

    Un incompetent,care a facut de rusine invatamantul din Maramures,ia apararea unei alte figuri,, emblematice ”,madam Dancila ,cel mai slab premier ,pe care l-a avut Romania vreodata.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2