Liviu Pop, criticat dur de Crin Antonescu: "Un astfel de om poate face orice cand sefii lui ii spun"

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, este indignat de senatorul “minune” al PSD, Liviu Pop, despre care spune ca nu are nicio scuza.

“Nu are nicio scuza, poate doar putinatatea de minte, care nu e o vina atunci cand esti un om simplu, narod. Cand esti senator, nu ai dreptul sa ai minte putina si sa vorbesti mult.

Este de o mare josnicie ce a facut domnul senator Pop si arata ca un astfel de om poate face orice cand sefii lui ii spun fa-o p-asta. Asta nu-i bine”, a spus Crin Antonescu, la DCNEWS LIVE.

Recent, senatorul l-a acuzat pe Antonescu ca ar fi vinovat de santaj, de distrugerea USL dar si de manipulare in dosarul fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

6 Comments

 1. ioan

  ce s eintampla cu omul acesta. Uitati-va la el, s-a schimbat, s-a ingrasta, s-a ridat si arata de 55 de ani. Prea multa bautura si femei dle liderf sindicalist senator?

  Reply
 2. dilau

  mai plm, de cite ori psd-ul are nevoie de un pacalici te scoate pe tine in fatza.nasol pentru noi este ca esti din maramures si ne injura lumea din cauza ta.dar stai linistit, o sa platesti pentru toate, nu mai e mult si o sa vezi parlamentul doar pe feis sau tuenti.

  Reply
  1. contra-bas...

   Fiecare partid cu “păcălicii” lui… Dacă ar fi fost în PMP, l-ai fi lăudat şi ai fi zis că nu e “de porc” dacă bea, ba chiar e o virtute.. “Plm” are un singur defect: e în PSD…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2