Liviu Pop ii arata Ralucai Turcan cine sunt adevaratii primari liberali din Maramures 


Deloc surprins, constat ca PNL nu are deloc liniste si, de aceasta data, prin vocea stimabilei doamne Raluca Turcan, apeleaza la vesnicile metehne de denigrare a PSD, atacand continuu fara vreun fundament.

Cu putin timp inainte de alegerile partiale pentru primari, care vor avea loc pe 11 iunie a.c., in 49 de localitati din 32 de judete, dna Turcan, a iesit ieri, in spatiul public cu declaratii nefondate, afirmand ca “la toate modelele de administratie PSD sunt suspiciuni de coruptie”!

Mi-as dori ca la statutul de presedinte interimar al PNL, inainte de a iesi cu declaratii nefondate, sa se concentreze, asa cum bine este scris si in Sfanta Biblie, spre a lua in seama “barna din ochiul propriu, inainte de a vedea paiul din ochiul altuia” si sa nu mai treaca cu vederea propriile lipsuri!

Vreau sa ii amintesc doamnei ca judetul Maramures este fruntas la “modele de moralitate in administratie”, insa, stimata doamna, ati incurcat partidele! Printr-o scurta trecere in revista, va reamintesc ca edili si lideri ai PNL au fost condamnati, au executat, sau au fost declarati incompatibili, ori in prezent asupra lor planeaza suspiciuni de coruptie sau incompatibilitate!

O condamnare, a unui fost edil PNL, este cea a fostului primar al municipiului Sighetu Marmatiei, care a fost condamnat, in prima instanta, la 1 an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Orasul Baia Sprie a ramas fara primar (PNL), dupa ce acesta a ales sa demisioneze cu o zi inainte de a fi demis de prefect pentru conflict de interese, fiind vorba de o sentinta definitiva in urma unui proces cu ANI.

Un alt primar maramuresean (PNL), care nu  a reusit sa isi incheie mandatul castigat in anul 2012, este edilul comunei Remetea Chioarului,  in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a constatat un conflict de interese, care, in cele din urma, l-a costat scump.

Un alt exemplu graitor in acest sens este Comuna Repedea, care cu mai putin de trei luni inaintea alegerilor locale din 5 iunie 2016 a ramas fara primar, si acesta fiind membru al PNL, demisionand din functia de primar al comunei din motive personale. Doar ca edilul a pierdut si un proces cu Agentia Nationala de Integritate, care a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa si penala.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii aduc in atentia doamnei Turcan ca asupra unui procent de aproximativ 30% din primarii si presedintii de organizatii ai PNL din Maramures planeaza suspiciuni de coruptie ori incompatibilitate. In aceasta situatie regasindu-se si fostul presedinte al organizatiei PNL Baia Mare!

In concluzie, indraznesc sa cred in valorile social-democrate, in programul de guvernare al PSD si sustin candidatii PSD pentru primariile Baia Sprie si Ulmeni!

Senator, Liviu Marian POP

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. pile

  daca nu intra Sorina Pintea in joc sa castige alegerile si apoi sa-ti cedeze tie locul, azi nu erai parlamentar, p…… azi erai un nimeni, un parametru neglijabil, obraznicatura..

  Reply
  1. natasa

   Rade ciob de oala sparta.Foarte tari cele doua cucoane care candideaza la functia de primar,functionarime frecatoare de menta.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1