Liviu Pop, in vizorul DNA. Vezi de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Procurorii DNA urmeaza sa audieze peste 40 de demnitari in dosarul spagii de la trei ministere, pentru incheierea de contracte ilegale pentru licente IT. Procurorii DNA au inceput deja audierile in acest dosar chiar cu seful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru.

Anchetatorii au relevat faptul ca in perioada 2001-2013, conducerea Minsterului Educatiei, Ministerului de Interne si a Ministerului Societatii Informationale a primit mita pentru a incheia contracte pentru licente IT, care insa nici nu au fost folosite pentru ca nu se potriveau echipamentelor detinute de aceste institutii.

Contractele ar fi costat statul peste un miliard de euro. Iar in vizorul procurorilor au intrat nume grele ale demnitarilor care au condus cele trei ministere, scrie bzi.ro.

Persoane precum Ecaterina Andronescu, Alexandru Athanasiu, Mircea Miclea, Mihai Hardau, Cristian Adomnitei, Anton Anton, Emil Boc, Daniel Funeriu, Catalin Baba, Ioan Mang, Liviu Marian Pop si Remus Pricopie vor fi audiati, procurorii solicitand aviz pentru ridicarea imunitatii dobandite inca de pe vremea cand acestia conduceau Ministerul Educatiei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. dilau

    mai plm, eu zic sa te aperi in fata dna-ului ce textul – eu am ajuns ministrul invatamintului din greseala.era nevoie de un bombalau, departe de bucuresti, care sa-l scoata pe tonta din plagiat cu fata curata.am acceptat aceasta funcie pentru ca asa erau vremurile atunci, vorba lui ion beuca-.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2