Liviu Pop, numit secretar de stat la Ministerul Educatiei de premierul Grindeanu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu-marian-pop-1Liviu Marian Pop a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, informeaza AGERPRES.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu a decis sa o elibereze pe Monica-Cristina Anisie din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Totodata, Grindeanu i-a eliberat, la cerere, pe Valentin-Sorin Costreie si pe Laurentiu-Danut Vlad, din functiile de secretari de stat la Ministerul Educatiei Nationale.

Pe de alta parte, premierul Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclau din calitatea de membru al Consiliului de administratie si din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Totodata, Sorin Grindeanu a decis sa o numeasca pe Cristiana Barbu in calitatea de membru al Consiliului de administratie si in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al ANOFM.

Aceste decizii au fost publicate, joi, in Monitorul Oficial.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Dunca I.

  I se recunosc meritele,ca nu degeaba ” o lins clantele”,vorba lui tatuca Base.Ne si dam seama cum va arata invatamantul cu asa un priceput,se va legaliza gradul de plagiere admis si o sa fim singurii din Europa la aceasta inventie,daca esti sef poti sa copiezi cat un comision.

  Reply
  1. dimitrova

   E greu sa scapi de lingaii care au fost la ciolan si asta e valabil la toate partidele,ca doar nu crezi ca la cei din opozitie o fi altfel.In opozitie va fi si mai greu ca o sa-i duca Marele Ficus si Ciolos catre pragul electoral.

   Reply
   1. Attila

    Nu stiu ce vrei sa spui cu lingaii, cucoana. Dar promovarea in orice sistem trebuie facuta pe baze corecte. Asa ca lasa ironiile cu marele ficus, ca esti doar de prost gust.

    Reply
 2. Attila

  „Școlile sunt niște vaci de muls pentru trepăduși de rang inferior din orice partid. Și directorul e cel care manevrează fondurile, care decide ce nevoi are școala, ce oameni trebuie angajați și ce firme trebuie să execute lucrările. El are grijă să omenească firmele de casă, sa mărească salariile celor care îl ajută să fure, să le angajeze rudele și așa mai departe.
  De exemplu, un abonament de internet pentru o școală e ~1.000 lei. Inițial am crezut că e ceva cu mentenanță, dar nu, e o mizerie simplă de la RDS. Copiatoare și papetărie vândută la suprapreț? Depinde. De 3 ori mai scump decât la Carfur e bine? Faza cu manualele lipsă a fost o mană cerească pentru șmenurile cu copiatoare și hârtie pentru ele. Renovări, instalații, totul se face la suprapreț.
  De aia e o mafie care ține cu dinții de posturile astea. Consiliul profesoral e format din loiali directorului, care votează ce trebuie și primesc la schimb măriri de salarii, renovări prioritare, mușamalizări de probleme și tot așa.
  Și, cu cât școala e mai mare și/sau mai bine văzută (deci copii de ștabi), cu atât are buget mai mare, deci mafie mai mare și mai rapace.”
  via https://www.zoso.ro/miza-directorilor-scoli/

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2