Liviu Pop: Vom reduce 10% din functiile de conducere din MEN si inspectorate

home camp2
home camp2
home camp2

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si inspectoratele scolare, informeaza AGERPRES.

Potrivit ministrului, vor inceta si alte contracte de management ale celor care ocupa functii de conducere si nu isi respecta mandatul.

“Lor (unui numar de 13 inspectori generali — n.r.) le-a incetat contractul de management pentru ca nu l-au respectat. Orice contract de mandat inceteaza in termen de 15 zile in momentul in care nu este respectat. Urmeaza si alte contracte de management care vor inceta, pentru ca mai sunt colegi in functii de conducere care nu isi respecta mandatul. (…) Sunt 28 de puncte din contractul de management pe care trebuie sa le respecte fiecare inspector. Vom face evaluarea tuturor contractelor.

Constatam ca numarul elevilor este din ce in ce mai mic, dar creste numarul functiilor de conducere. Va asigur ca vom face reduceri de 10% a functiilor de conducere din minister si inspectoratele scolare, vor disparea in maximum 30 de zile, pentru ca asa mi se pare normal. Ne vom concentra mai mult pe actul de predare”, a precizat Liviu Pop.

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *