Locatarii de pe strada Progresului: bătrâni și copii, chinuiți fonic din decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Actualizare: Poliția Locală a specificat că nu a înregistrat plângeri  din partea cetățenilor în ceea ce privește zona patinoarului și că polițiștii locali patrulează în permanență în zonă pentru a asigura ordinea.

Patinoarul amplasat în zona Parc Mara este una dintre cele mai aglomerate zone din orașe la sfârșit de săptămână și seara după programul de lucru. Însă, ceea ce pentru mulți este o distracție, pentru cei care stau pe strada Progresului și Culturii este un calvar.

Muzica din boxele agentului economic care administrează patinoarul este deranjant și mai mulți locatari de acolo s-au plâns autorităților locale. Nu este nici o surpriză că nu au fost ascultați și nu s-au luat nici măsuri împotriva poluării fonice de acolo.

Poluare fonică este o nimica toată pe lângă aglomerația de la patinoar. În cele mai aglomerate momente de la pationar „nu se poate vorbi de măsuri de protecție sau distanțare socială.” Din păcate, nici poliția locală nu își face simțită prezența.

Cetățenii din zona patinoarului cer ca „administratorul patinoarului și administrația locală să respecte  Legea 121/2019 care se referă la poluarea fonică din spațiile publice.

ZiarMM

FOTO FB Primaria Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *