LONDRA – Despăgubiri record obținute de un avocat borșean pentru un client

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Originar din orașul Borșa, avocatul Remus Robu a reușit performanța de a obține despăgubiri de peste cinci milioane de lire sterline pentru un român care a suferit un accident de muncă pe un șantier din Londra, în urma accidentului bărbatul rpmănând într-un scaun cu rotile pentru toată viața sa. Cazul a fost preluat de către avocatul Remus Robu, care timp de șase ani a negociat cu o firmă de asigurări britanică în numele românului de 35 de ani paralizat după ce a căzut în gol pe șantierul unde lucra. Incidentul care l-a lăsat în scaun cu rotile pe românul nostru a avut loc în luna noiembrie a anului 2015.

Atunci bărbatul fusese câteva luni în comă, după ce a căzut în gol de pe o platformă. Avocatul Remus Robu a explicat jurnaliștilor de la Libertatea că „voia să ajute pe cineva să fixeze o balustradă. Pe terasa respectivă era un iluminator, care trebuia protejat cu o cutie din lemn sau tablă, ca să nu existe niciun risc. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, ci că a căzut prin geamul ăla și asta i-a provocat traumele. La început, firma de asigurări a încercat să arate că vina i-a aparținut muncitorului. În Marea Britanie există noțiunea de culpă comună, prin care se calculează cât a fost vina unei părți și cât a celeilalte, în procente. O parte din argumentele lor au fost legate de faptul că, deși ei au fost neglijenți că nu au acoperit iluminatorul, totuși și muncitorul știa de el, că lucra acolo de o lună. E o bătălie tactică aici. Procentajul de culpă a fost mult mai mare în favoarea noastră în final„.

Cert este că după șase ani de lupte, românul nostru a reușit să obțină despăgubiri de peste 5 milioane de lire. Nu este pentru prima dată când avocatul originar din Borșa reușeste să obțină despăgubiri consistente pentru clienții săi, muli rămași cu probleme de sănătate după accidente de muncă deloc de neglijat.

FOTO Remus Robu/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole