Londra: Politia nu a gasit indicii privind focuri de arma in zona statiilor de metrou evacuate

home camp2
home camp2
home camp2

Politia britanica a anuntat ca deocamdata nu a descoperit indicii privind focuri de arma care ar fi fost trase in zona a doua statii de metrou londoneze si nici victime sau suspecti ale unui asemenea incident pentru care a fost alertata vineri dupa amiaza si care a provocat panica in centrul capitalei britanice, informeaza agentiile internationale de presa, transmite AGERPRES.

Anterior politia anuntase ca a intervenit la statiile de metrou Oxford Circus si Bond Street in urma unui incident tratat ca ‘actiune terorista’.

Conform unui comunicat difuzat de Politia Metropolitana din Londra, aceasta ‘a fost alertata la ora (locala) 16:38, in urma primirii mai multor apeluri privind focuri de arma trase pe Oxford Street si in statia de metrou Oxford Circus’, aceasta din urma fiind imediat evacuata, la fel ca si statia Bond Street.

Dar, o jumatate de ora mai tarziu, la fata locului ‘in acest stadiu’ nu s-au gasit urme de focuri de arma, nici vreun suspect si nici victime, cu exceptia unei femei care a fost usor ranita in busculada creata, au mai precizat autoritatile.

‘Inca nu stim ce s-a intamplat’, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei, precizand ca investigatiile continua.
Zona respectiva era foarte aglomerata de oameni veniti la cumparaturi de Black Friday.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *