Lorand Ilyes ofera cadouri speciale in Consiliul Local (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, prima sedinta de Consiliu Local din acest an a fost una furtunoasa. Cu toate acestea, printre tonuri ridicate, consilieri nervosi, cuvinte spumoase si o cearta ca la usa cortului, a sosit si un moment de respiro. Punctul culminat al sedintei a reusit sa faca putina liniste, in timp ce Lorand Ilyes, cetatean al orasului Baia Mare astepta de mult sa ia cuvantul la microfon.

Desi nu asistam la un spectacol de dans, unde Lorand Ilyes este obinuit cu publicul, acesta a tinut sa-si spuna ofurile despre haosul din orasul nostru. In timp ce isi sustinea parerea cu inversunare fata de consilierii din sala, acesta s-a plimbat printre scaune oferindu-le cate un cadou special: faruri sparte, janta de masina crapata, oglinda sparta si multe bucati din accesoriile unei masini care a avut de suferit in aceasta iarna, din cauza dezastrului provocat de parcarile si drumurile necuratate.

“Am dorit sa transmit consilierilor locali si celor din executiv sa nu uite ca munca lor trebuie sa fie in slujba cetateanului si sa fie responsabili cu cheltuirea banului public!”, a conchis Lorand pe pagina de facebook.

Consilierul Radu Ardelean, un fost coleg de-a lui Lorand a fost privilegiat si a primit cel mai mare cadou, fiind urmat de primarul interimar Rob, Vasile Barbul si inca cativa.

Desi nu primim cadouri in fiecare zi, un lucru este cert…consilierii au ramas surprinsi si unii dintre ei indignati de acest gest.

Si chiar daca pentru publicul prezent nu au ajuns micile atentii, macar au asistat la un circ cu bilet gratuit.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2